İlerleyen saatlerde sıcaklık düşebilir takipte kalın ve dışarıyı izleyin Yağış yoğunlaşacak
eyv dakika başı bakıyorum siz dediniz mi o iş tamamdır eyv
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİlerleyen saatlerde sıcaklık düşebilir takipte kalın ve dışarıyı izleyin Yağış yoğunlaşacak
eyv dakika başı bakıyorum siz dediniz mi o iş tamamdır eyv
Hava da tuhaf bir yoğun kara dönüyor sonrası ise yağmur oluyor bir süre tekrar dönüyor, bir de hava bol bol gürlüyor bu gürleme kara etkisi olur galiba CAN ?
Hava da tuhaf bir yoğun kara dönüyor sonrası ise yağmur oluyor bir süre tekrar dönüyor, bir de hava bol bol gürlüyor bu gürleme kara etkisi olur galiba CAN ?
Gürlemenin pek bir etkisi olmaz anca yağışı yoğunlaştırır. Sıcaklık düşünce kar-yağmur döngüsü durur. Sıcaklığı takip edin
Karla Karışık Yağmurlu
gördes karlakarışık yağmur
Kar yoğunlaşmaya başladı CAN dediğin gibi 1.3 derece ye düştü
Eskişehirde bahçede çöldeki gibi kar kumulları var
1.1 derece
Sıcaklık 4 derece oldu. Dewpoint 1.2. Konumumda KKY şartları bozdu yarın sabah erkenden kalkıp bekleyeceğiz artık
hava ince yağmyura döndü 30 dk dır acaba CAN bugün öğleden sonra mı bekleyebilirz yoğun karı yoksa aralıklar la gelip gider mi ?
hava ince yağmyura döndü 30 dk dır acaba CAN bugün öğleden sonra mı bekleyebilirz yoğun karı yoksa aralıklar la gelip gider mi ?
Sıcaklık 0'a yaklaşınca yağmura dönme durumu olmaz. Sabırlı olun takip edin sıcaklığı.
Rüzgar çıktı 1 saat erimeyen kar 5 dakikada eridi. Şu an hafif atıştırıyor 1 derece
Sıcaklık 0'a yaklaşınca yağmura dönme durumu olmaz. Sabırlı olun takip edin sıcaklığı
1,9 oldu gayrı zor iner buna da şükür elbetki sistemler gelecektir bundan daha soğuk
1,9 oldu gayrı zor iner buna da şükür elbetki sistemler gelecektir bundan daha soğuk
Daha arkası gelir .Gecesi var sabahı var
Yoğun kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle, 06 Ocak 2020 Pazartesi günü, ilimiz genelindeki resmi ve özel tüm okul ve kurumlarımızda (okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve yaygın eğitim kurumları) eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.
Eskişehir Valiliği
The content cannot be displayed because it is no longer available. Daha arkası gelir .Gecesi var sabahı varThe content cannot be displayed because it is no longer available.
kar başladı yoğun kar