Salı Çarşamba Perşembe Giresun'a kar vermiş de ben bile inanmıyorum şuan
Mgm Tahminleri, Uyarıları
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yarına batı karadeniz kıyılarına nasıl yoğun kar koymuş aklım almadı
-
Valla bu mgm de bi iş var diyorum bazen yarın nasıl yoğun kar olacak merak ediyorum bizim göremediğimiz ne var
-
Valla bu mgm de bi iş var diyorum bazen yarın nasıl yoğun kar olacak merak ediyorum bizim göremediğimiz ne var
Hayır karayel olsa belki ama yarın lodos bekleniyor diye biliyorum
-
Hayır karayel olsa belki ama yarın lodos bekleniyor diye biliyorum
Sıcaklık yetersiz bir kere bende anlamadım
-
Ünilerin tatil edilmesine yeter mi acaba
-
Ünilerin tatil edilmesine yeter mi acaba
Hocam sizin ne zaman başlıyor üni? Bizim 20 şubatta.
-
Hocam sizin ne zaman başlıyor üni? Bizim 20 şubatta.
Benim 6 Şubat'ta başlıyor kardeş ya o yüzden tatil edilsin istiyorum sistem süresince Kocaeli'de kalmam lazım 😂
-
mgm güncel çıktıyı atabilirmisiniz bakalım ne kadar moral bozacak
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dün güncellenen son tahminler doğu Karadeniz'e komple yağmur veya kky vermesi lazım onun dışında tahmin ufak tefek sıkıntılar la doğru İstanbul Anadolu yakasına kkyağmur vermekte kesinlikle haklı bu arada
-
- Resmi Gönderi
Sistemin yildizi bir iç Anadolu'da konya Karadeniz'de eğer siklon değişmezse samsun civarı Marmara'da Bursa Kocaeli Güneydoğu'da Gaziantep iç ve yüksekleri
-
Anadolu yakası vorteks in azizliğine uğradı 🤦
-
Sistemin yildizi bir iç Anadolu'da konya Karadeniz'de eğer siklon değişmezse samsun civarı Marmara'da Bursa Kocaeli Güneydoğu'da Gaziantep iç ve yüksekleri
abi Kocaeli yıldız olur dedinya İstanbul Anadolu yakası Kocaeli sınır kısmıda iyi olurmu
-
- Resmi Gönderi
abi Kocaeli yıldız olur dedinya İstanbul Anadolu yakası Kocaeli sınır kısmıda iyi olurmu
Ya Anadolu yakası sıcaklık sıkıntısı çekiyor aslında avrupaninda bir kısmı çekecek gibi sistem bir anda batıya çekiliyor yağmur değilde sulu kar bile olsa daha iyi hatta bence yağış kesilse daha iyi -4 te şakır şakır yağmur alırız.
-
- Resmi Gönderi
Güneydoğu Kesimlerde Kuvvetli Kar Yağışına Dikkat!
Beklenen Hadise
Kar Yağışı
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam (Cuma) saatlerinden sonra bölgenin batısından itibaren beklenen yağışların, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa, Mardin ve Batman çevreleri ile Diyarbakır’ın güneyinde kuvvetli (5-20 cm), Şırnak ve Hakkari çevrelerinde yer yer yoğun (20 cm üzeri) kar, Hatay ve Kilis’in yükseklerinde (700m üzeri) kuvvetli karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiğinden başta buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalar ile kar yağışı olan yerlerde yer yer tipi şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. Yağışların, yarın (Cuma) öğle saatlerinde bölgenin batısında, gece saatlerinde doğusunda etkisini kaybetmesi bekleniyor.
Başlama-Bitiş Zamanı
04.02.2023 00.00-05.02.2023 03.00
-