@Meteorolog Bakıyorum da Kendi Kendine Gelin Güvey Olmuşsun, Hayırdır? Nedir Bu Tavırlar..
-Tahminlerini Lütfen Biraz Daha Özenerek Yap, Sallmasyon Yapma! Senin için. En faydalisi bu olur. :thumbup:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Meteorolog Bakıyorum da Kendi Kendine Gelin Güvey Olmuşsun, Hayırdır? Nedir Bu Tavırlar..
-Tahminlerini Lütfen Biraz Daha Özenerek Yap, Sallmasyon Yapma! Senin için. En faydalisi bu olur. :thumbup:
arkadaslar sizce bu yil canakkaleye iyi kar yagar mi biliyorum biraz erken ama ilk kar ne zaman duser
Ahmet dün akşam valla iyi yağış aldınız.Yağmur berekettir kardeşim.Uyarılarmızı dikkate almışsındır inşallah.
Kışın nasıl geçeceği ile ilgili hemen hemen kesinleşmiş bilgileri Kasım ayından itibaren almaya başlayacaksınız.
Onun dışında Ayın 20'sinden sonra Türkiye'ye İç bölgelere ilk kar yağışları geliyor.
Ayın sonunda sürpriz olabilir.
Peki onun dışında bi ön bilgi verseniz 2018 hakkında kesinleşmemiştir olsa
Erken konuşmak zor kardeşim.. Sabrın sonu selamettir.. Az daha dişini sık @93 harbi
Profillerini Doğru Bir Şekilde Tamamlamamış Olan Kullanıcılar Uyarılacaktır.
Tıkla: Forum Kuralları
Doğu Bölgelere Kar Yağışları Geliyor Bu Hafta!
İstanbul’a ne zaman
Kasım ? 0 ...
Kasım hemde?? :rolleyes:
Bu akşam geliyor tahmin
Kasimdan önce Ekim var az durun bakalım.. :thumbup:
Bu kıştan beklentilerim ;
- İzlanda fazla yatmasın.
- Sibirya antiksiklonu yeri zamanını bilmeli
Yoksa İzlanda kafayı kaldırıp bu kez Sibirya atağa geçtiğinde ortaya kocaman balonlar çıkıyor bizlerde ha geldi ha geldi derken sistem dogulayıp dogulayıp ülkemizi Ermenistan Azerbaycan hattından sistem süzüle süzüle terkedip gidiyor. X( :olmaz:
Bol karlı winter le sistemler bizlerle olsun.
Güzel kış olur hocam bu sene inşaALLAH