- Resmi Gönderi
İlk tahmin 20 Ekim gibi sinyaller veriyor Vade çok uzun tarih değişir şimdiden ilk kar tarihi ve haberi hayırlı olsun
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİlk tahmin 20 Ekim gibi sinyaller veriyor Vade çok uzun tarih değişir şimdiden ilk kar tarihi ve haberi hayırlı olsun
İlk tahmin 20 Ekim gibi sinyaller veriyor Vade çok uzun tarih değişir şimdiden ilk kar tarihi ve haberi hayırlı olsun
Vade uzun olsun 20 Ekim bizim gibi kar severlere hacı beklemek gibi birşey
Ben Kasıma Kadar Bu İşte Yokum. :D
Ekim 20 o tarihlerde
2017 / 2018 Kış Mevsimi İlk Sistem 20 Ekim [ Deli Çoban Sistemi ] bizimle
Ben istanbulda oturuyorum gercekten kar sevdalisiyim sizce istanbula kar en erken ne zaman yagar ve yerlerde tutarr tesekkurler
Ben istanbulda oturuyorum gercekten kar sevdalisiyim sizce istanbula kar en erken ne zaman yagar ve yerlerde tutarr tesekkurler
Kardeşim çiftti ve aynıydı mesajın birini sildim kusuruma bakma..Cevap gelecektir yetkili arkadaşlardan
@ahmettt 20 ekim sistemi diye konu açtık ordan bilgi sunucam
Güncel
7 Ekim civarı Ardahan, Kars gibi yerlerin tepelerine kar yağma ihtimali var akşamleyin.. Şehir merkezlerine de karla karışık yağmur yağma ihtimali var..
güzel haberler diyelim.
@Sinan cok tesekkur ederim takip edecegim sizi:)))
İLK KAR Erzuruma göz kırptı
Sırayla Bolu
İnşallah bu haberleri erkenden alırız ama Ekim ayında sanmıyorum Marmara'ya kar yağacağını
İnşallah bu haberleri erkenden alırız ama Ekim ayında sanmıyorum Marmara'ya kar yağacağını
GÖRSEL OLARAK da olsa güzel olur havada beklene deyiz