22 Eylülde yayında ...
2017-2018 Sezonu Kış Tahmini
-
-
Yarın akşam bir aksilik olmazsa kış tahminimi yayınlayacağım. Süprizlere açık olun
-
Bekliyoruz merakla.. @SinanHava :thumbup:
-
Takipteyiz :D
-
ARALIK AYI : Marmara Bölgesinde sıcaklıklar mevsim normallerinin altında Şubat ayı sıcaklık değerleri görülecek. Normaller üstü yağışla birlikte ilk ciddi kar yağışları Aralık ilk haftadan itibaren görülmeye başlayacak. Marmara için Sert bir Aralık ayı olabilir. Ege Ve İç anadolunun batısında tam tersi bir durum söz konusu. Sıcaklıklar mevsim normallerini aşacak ve yağış az olduğundan önemli bir meteorolojik hadise olmayacaktır. Karadeniz bölgesinde sıcaklıklar normallerde seyrederken yağış fazla olacağından haberlerde sık sık Karadenizde sel heberleri duyacağız.Doğu Ve Güneydoğu Anadoluda Yüksek Basıncın etkisiyle Hem yağış hem de sıcaklıklar mevsim normalleri altında kalacak.Ocak Ayı : Marmara Ege Akdeniz İç Anadolu Ve Güneydoğuda oturanlar için sıkıcı bir Ocak ayı bekliyorum. Özellikle Akdeniz ve Güneydoğuda Bahardan kalma günler yaşanabilir.
Marmara Ege İç Anadoluda mevsim normalleri üzerinde sıcaklık ve mevsim normallerinde yağış bekliyorum. Yağışların cinsi yağmur şeklinde. Karadenizin doğusunda yağışlar Aralık Ayında beklediğim gibi mevsim normalleri üstü. Sıcaklık da biraz normalleri aşacağından yağışın cinsi genelde yağmur ve karla karışık yağmur cinsinde olacak. Sel riskleri devam edecek. Doğu Anadolu Ocak ayında genelde Karlı ve soğuk günler geçirecek.Şubat Ayı : Doğu Anadolu hariç Tüm Türkiyede sıkıcı geçebilecek olan Ocak Ayından sonra Şubat Ayı Son yıllarıın en soğuk ve en yağışlı ayı olmaya aday. Antalya İzmir dahil Tüm Türkiyede çetin kış şartları etkili olacak köy yolları kapanabilir. Eğitim ve öğretim aksayabilir. Efsane bir Şubat Ayı olacağı kanısındayım . Bol Karlı Kış geçirmek dileğiyle...
-
- Resmi Gönderi
Elinize sağlık hocam
-
Elinize sağlık
-
- Resmi Gönderi
Güncel
-
Tekırdag adına gecen seneyle kıyasladıgınızda nasıl bır kos olur acaba gecen seneden ıyı olurmu?
-
Tekırdag adına gecen seneyle kıyasladıgınızda nasıl bır kos olur acaba gecen seneden ıyı olurmu?
Bu sene Trakya da iyi kar alacaktır.
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık Sinan hocam ben Mart'tan da bir şeyler bekliyorum ama bakalım inşallah mart ayı iÇin de güzel beklentiniz vardır umarım
-
izmir nasıl olur
-
- Resmi Gönderi
izmir nasıl olur
Biraz sabır kardeşim
-
@Sistemci5534 kardeşim mesajında anlamsız karakterler mevcut kardeşim
-
- Resmi Gönderi
@Sistemci5534 kardeşim mesajında anlamsız karakterler mevcut kardeşim
bu İzmirli arkadaşın kelimesini alıntı yaptım ondan iki