- Resmi Gönderi
Nao ufak bir pozitife çıksa bile güzel görüntüler oluşur
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturNao ufak bir pozitife çıksa bile güzel görüntüler oluşur
ECMWF 1-10 Ocak Arası🤮🤮
ECMWF 1-10 Ocak Arası🤮🤮
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yani sistem felan beklemeyin diyor demi
ECMWF 1-10 Ocak Arası🤮🤮
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
İşine baksınlar
İşine baksınlar
Değişirmi diyorsun üstad
Değişirmi diyorsun üstad
Tabikide
Tabikide
Hocam gfs olsa neysede ecmde pek degişim olmaz diye biliyorum
Hocam gfs olsa neysede ecmde pek degişim olmaz diye biliyorum
Her şey değişir
ECMWF 1-10 Ocak Arası🤮🤮
30 Aralık - 6 Ocak arası düzeltelim
Eskiden üç günde bir güncellenirken şimdi günlük güncellenmeye başlamış birde
Bu ani stratosfer ısınması verisini şuraya bir bırakayım tek başına bir şey ifade etmeyebilir yalnız bu ani ısınma bu şekilde geçen sene yaşamamıştık
Bu sene için bir mihenk taşı olsun bize Sibirya treni gözüktü
Bu ani stratosfer ısınması verisini şuraya bir bırakayım tek başına bir şey ifade etmeyebilir yalnız bu ani ısınma bu şekilde geçen sene yaşamamıştık
Bu sene için bir mihenk taşı olsun bize Sibirya treni gözüktü
Her ısınmanın arkasında elbet güzel bir kar yağışlı sistem alıyoruz. Isınsın ısınsın
Her ısınmanın arkasında elbet güzel bir kar yağışlı sistem alıyoruz. Isınsın ısınsın
Her Stratosfer ısınması bizi soğuk ve karlı tarafta bırakmıyor %20 olasılık bunun bölünme ihtimali olur ise hiç şansımız olmuyor 🎯 📢 yer değiştirme ve Mjo hareketi Noa ve Ao bileşimi çok önemli olmakta lanina ve batılı QBO 500 Hpa basınç dizlimi işimiz kolay olsa ...
Burada da bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Sizler için atıyorum
Burada da bir sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Sizler için atıyorum
Hocam ocağın yarısından sonra sanki hep kırmızılıklar var gibi nedir düşünceleriniz hocsm siz bizim için çok değerlisiniz hem de düşünceleriniz çok değerli