8 ocak sistemi güçlendimi
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
- Resmi Gönderi
8 ocak sistemi güçlendimi
Salih az mola edelim..
Siteye sorulacak tüm soruları sana hazırlatayım da gör sen gününü:rahat:
-
UYARI;
Bugün akşam saatlerinde itibaren gelen aşırı yoğun, şiddetli yağışlı sistem etkisine girecek olan Marmara bölgesinde özelikle rüzgarın saatte yer yer 80-100 km hızla esmesi bekleniyor.istanbul Avrupa yakasında daha çok etkili olması beklenen rüzgarın şiddetini yine özelikle kuzey Avrupa da hayatı olumsuz yönde etkileyebilir.
Rüzgar ve aşırı yağışın birlikte devam edeceği gece saatlerinden itibaren trakyadan giriş yapacak, soğuk hava dalgası yavaş yavaş sabah saatlerine doğru rüzgar yıldız dan kareyele dönüş yapacak. Karayel de rüzgarın şiddeti çok olacağından hızla soğuma meydana gelecek sabah saatlerinde İstanbul da artık kar haberleri yavaş yavaş gelecek.
İyi günler... Takibe devam
-
- Resmi Gönderi
Akşam daha detaylı haritalı bir tahmin hazırlayacağım ama şuan görünen şu ki sabah güneş doğmadan şehrin batısında kar başlar. Soğumayı takip etmeliyiz duruma göre öğlene kalmadan Avrupa yakasının yükseklerinde kar yağışına çevirebilir yağış. Balkanlar kar altında doğal olarak karayel avantajımız var.
-
Ankaraya kar yağacakmı ocakta veya yılbaşı sisteminde?
-
Gece İstanbulda Kar Başlarmı ? yada sabaha doğrumu
-
ardakvs1903 iç Anadolu bu sene daha şanslı. Meşhur Ankara boşluğu fazla olmayacak diye tahmin ediyorum.
Enes_1 dostum bir geri sayfa da yazdık. Okumuyorsun galiba değerlendirmeleri.
-
- Resmi Gönderi
Ankara'da siklon konumuna göre kar yağışı beklenebilir.
İstanbul'da yağış batısından itibaren sabah kara dönecek gibi duruyor.
-
bayağı abartmış
silivride 25 30 cm kar diyorHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
bayağı abartmış
silivride 25 30 cm kar diyorHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Abartı bir rakam sanmıyorum bu kadar olacağını.
-
Abartı bir rakam sanmıyorum bu kadar olacağını.
tutar diyorsun
-
- Resmi Gönderi
Avrupa yakası batıya gittikçe 5cmye kadar tutabilir. Özellikle Silivri'nin iç kesimleri ve Çatalca'da. Onun dışında Başakşehir, Hadımköy, Beylikdüzü'nün yüksek kesimlerinde tutacaktır. Avrupa yakası boğaz hattında 150 rakımın üstünde bile anlık örtü oluşabilir.
-
Esenlerin durumu nasıl olur tutarmı
-
- Resmi Gönderi
Esenlerin durumu nasıl olur tutarmı
rakımını söyle bilgilendirelim
-
-