Kocaeli için modeller ne durumda ya
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
Kocaeli için modeller ne durumda ya
Kaç Yaşındasın Sen?
-
-
18
18 yaşında delikanlısın Soru sorarken bizlerin senden büyük olduğunu unutmadan soru sorarsan seviniriz "ya" "yu" gibi kelimeler kullanmazsan iyi olur üslubunu değiştirmeni tavsiye ederim.
-
Ama abim ben onları size yapmıyorum ki yinede özür dilerim ama ben onları size yapmıyorum bunu bilin abi
-
- Resmi Gönderi
Randomize1 modellere atarlanır,kızar
-
Ama abim ben onları size yapmıyorum ki yinede özür dilerim ama ben onları size yapmıyorum bunu bilin abi
Tmm güzel kardeşim biraz daha dikkat edelim inşaALLAH.
-
- Resmi Gönderi
Randomize1 Çarşamba'dan itibaren kar var gibi. Yarın kaba taslak bahsedeceğim.
-
haftasonu kar yağcakmi bilgi verecektiniz
-
- Resmi Gönderi
haftasonu kar yağcakmi bilgi verecektiniz
Paşam kim dedi sana haftasonu kar yağacak diye. Şu an Çarşamba-Perşembe günlerinden bahsediyoruz. Devamı belli değil.
-
Yok ben bu haftasonu bilgi verecektiniz demiştin ocak ayinda nerelere kar yağar falan sistemler nasıl olur onu dedim yanlış anlasilmis
-
çarşamba ve perşembe günü beklenen kar istanbulda bu kez tutarmı ?
-
- Resmi Gönderi
Yok ben bu haftasonu bilgi verecektiniz demiştin ocak ayinda nerelere kar yağar falan sistemler nasıl olur onu dedim yanlış anlasilmis
Pazar günü Salı-Çarşamba için bilgi vereceğiz dedim.
çarşamba ve perşembe günü beklenen kar istanbulda bu kez tutarmı ?
Şu an tutar gibi görünüyor.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Salı gününden itibaren sistem(ler)in etkisine girmeye başlayacağız. Uzun soluklu soğuk bir dönem bizleri bekliyor.
-
can bir şey sorucam bu sistemler ocak ayında da aynı şekilde gelmeye devam edicekmi
-