hocam bunun sonrası var mıdır bizim soğuk tarafta kaldığımız
Kısa Vade Analizleri, Uyarılar, Tahminler
-
-
- Resmi Gönderi
hocam bunun sonrası var mıdır bizim soğuk tarafta kaldığımız
Sonrasına haftaya bakacağız dostum..
-
CAN
2 Şubat 2018 10:47 Konunun başlığı değiştirildi. Eksi Başlık: “Genel Değerlendirmeler (Şubat İlk Haftası)” Yeni Başlık: “Şubat İlk 10 Gün”. -
- Resmi Gönderi
Şubat'ın en az ilk on gününü sistem bakımından kıtlıkta geçireceğimizi söyleyebiliriz. Bu kesinleşti bana göre. Sonrasında ise dananın kuyruğu kopacak gibi duruyor.
-
- Resmi Gönderi
8'inde Kıyılarda kar yapacak sistem beklemiyorum. Ne olacaksa 10-12'sinden sonra.
-
BiZ bir an önce soğuk tarafta kalalım da hocam sonra ne olursa olsun
-
- Resmi Gönderi
Pazar günü Marmara'ya kuvvetli yağış geliyor. Pazar günü öğle saatlerinden itibaren Trakya'da başlayacak olan yağışlar akşam saatlerinden itibaren İstanbul'a yayılacak ve Pazartesi gecesi ilerleyen saatlere kadar devam edecek. Yağış geçişi esnasında rüzgar yönünde ani değişimler meydana geleceğinden ve diğer fırtına parametreleri elverdiğinden kararsız koşullar oluşacak ve 20:00'dan itibaren yağış yoğunluğu artmakla birlikte yanına şimşek aktiviteleri de eklenecek. Hissedilen sıcaklık özellikle İstanbul batısında 3 saatte 12 derece birden azalacak. Bulutların tepe yüksekliği 7-8 kilometreye kadar varacağından kümülonimbüs tarzı fırtına bulutlarının da geceyi aydınlatma olasılığı artmaktadır. Bu cephe geçişinin ardından ayın 7-8'ine kadar kuvvetli yağış beklenmemektedir. Sıcaklıklar tüm ülkede mevsim normallerinin üstünde seyredecektir.
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık CAN
-
Tamda benim oturdum yere(Kocaeli-Başiskele) yağış vermemış
Elinize sağlik CAN hocam.
-
Arık gelsin şu sistem de herkesin kafasındaki bu endişe bitsin
-
CAN Hocam İstanbul da Şöyle Bol Oraj Hadisesi Olurmu ?
-
- Resmi Gönderi
CAN Hocam İstanbul da Şöyle Bol Oraj Hadisesi Olurmu ?
Bol diyemeyiz fakat şakır şukur yağmur yağacağı ve şimşek de çakacağı kesin.
-
edremitde şimşek görürmüyüz bu aralar hiç göremiyorum
-
- Resmi Gönderi
edremitde şimşek görürmüyüz bu aralar hiç göremiyorum
İhtimal var fakat yağış yoğunluğu ve şimşekler daha çok Trakya ve doğusunda görülecek.
-
- Resmi Gönderi
Bahsettiğim gibi Trakya Doğusu ve İstanbul Batısında Rüzgarın kuzeye dönmesiyle Şiddetli yağışın yanına Marmara Bölgesi'nde şimşek ve yıldırımlar da eşlik etmeye başladı. Tahmin başarılı.
-
- Resmi Gönderi
Daha önce tahmin ettiğim gibi gelişmeye devam ediyor durumlar. Önümüzdeki süreçte yani ayın 10'una kadar Ege, Marmara ve Akdeniz'de yer yer 20 dereceleri aşan sıcaklıkları göreceğiz. Bu zaman diliminde ayın 7-8-9'unda Ülkenin doğu kesimleri hariç yağışlar da etkilemeye devam edecektir. Haritalı tahminimde paylaştığım gibi yağışlar söz konusudur. Sıcaklıklar ayın 11'inden itibaren düşüşe geçecektir ve uzun süre boyunca kış değerlerinde seyredeceğimiz havalar geliyor diyebiliriz. Kar durumuna ise vade yaklaştıkça bakacağız ve sizleri bilgilendireceğiz.
-