- Resmi Gönderi
Eylül ortasından itibaren mevsim normallerine göre çok sert sayılabilecek bir sistemin etkisinde kalma ihtimalimiz var. Şimdilik söyleyebileceğim 11-12'sindeki sıcak ataktan sonra kademeli olarak soğuyacağımız.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEylül ortasından itibaren mevsim normallerine göre çok sert sayılabilecek bir sistemin etkisinde kalma ihtimalimiz var. Şimdilik söyleyebileceğim 11-12'sindeki sıcak ataktan sonra kademeli olarak soğuyacağımız.
kış tahmini raporları ne zaman çıkar siteler ne zaman tahmin yapar
kış tahmini raporları ne zaman çıkar siteler ne zaman tahmin yapar
Hazırlıklar yapılıyor,yani arkadaşlar bakıyorlar
Ama @EmreTEMUR arkadaşımız değerlendirme de bulundu
Şimdilik buna bakabilirsiniz
Hazırlıklar yapılıyor,yani arkadaşlar bakıyorlar
Ama @EmreTEMUR arkadaşımız değerlendirme de bulundu
Şimdilik buna bakabilirsiniz
Evet o tahmin bence ulkemiz adına gayet iyi tahmin, emre arkadasimiz objektiftir, ne gördüyse o. Ama o zaman ki tahminler ile şuan ki tahminler degismis olabilir. Bana göre degismedi de millet baslamis bu sene negatif nao olacak diye. Eylülden beri pozitif nao var. Bu bir hazirlik bana göre.
İstanbul ve cevresinde 4 Ekim itibariyle gökgürültülü sagnak yağışlar oluşacak. 4-5-6 Ekim itibariyle devam edecek.
Oluşabilecek olumsuz hava şartlarına karşı tedbirli olmak lazım.
Dolu riski taşıyor.
Yine aynı tarihlerde batıdan başlayarak yurdu etkisi altına alacak yağışlı sistem tüm yurtta etkili olacak 2-3 gün etkin bir yağış olacak.
Yağışla birlikte sıcaklıklar 5-7 derece birden düşecek.
Yağış cephe halinde balkanlar ve batıdan başlayarak giriş yapacak şuan daha İtalya dogru ilerliyor.
Ankara ne zaman mevsim normallerine gelir bugün yandık hiç ekim gibi bir hava yok sanki yaz devam ediyor
Ankara ne zaman mevsim normallerine gelir bugün yandık hiç ekim gibi bir hava yok sanki yaz devam ediyor
İki üç gün içinde üşürsün abim
Yağış geliyor hızla cuma günü ülkemiz için güzel yağış olacak ve yağışla birlikte sıcaklıklar da düşecek.
Bunlara ek olarak Ege Denizi'nde Lokal Hortumlara Rastlanabilir!!
Öff En nefret ettiğim şey şimşek
Benim en sevdiğim şeydir şimşek gökgürültüsü, hatta daha iyi uykuya dalmamı sağlıyor huzur veriyor. Bu bir bendemi var ama daha iyi düşünmemi sağlıyor mutlu oluyorum
Çanakkale ve Trakya dışında Marmara Bölgesi'nde dolu aktivitesi az olacaktır ya da hiç olmayacaktır. Ege'deki şartlar buralarda kesinlikle yoktur. Ege'de ise akşam saatlerinden itibaren dünkü uyarılarım aynı geçerlidir.