- Resmi Gönderi
Serkannnnn Evet, Karadeniz'in diğer bölgelerinde göre daha az kar almanın nedeni rüzgar yönü.
Cagdas_165888 Bursa Kar da görür örtü de alır. Cm soruları yarın.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSerkannnnn Evet, Karadeniz'in diğer bölgelerinde göre daha az kar almanın nedeni rüzgar yönü.
Cagdas_165888 Bursa Kar da görür örtü de alır. Cm soruları yarın.
Hosafi59 Avrupa yakasının sorularını yarın ancak cevaplayabilirim..
Toca_Tr23 Cuma günü hafif kar geçişleri olabilir gibi duruyor hocam. Ondan öncesi için sıcaklık çok yüksek.
@Keskekaryagsa İzmir'de kısa sürede yüksek miktarda yağış düşecek. Su baskını olabilir bazı bölgelerde.
Bu Akşam Noktayı Koyuyorum.
Ülkenin geri kalanı konusunda değişiklik yok. Önceden dediğim yerler aynı şekilde kara gömülecek.
Soruları akşam alacağım.
Akşam 21:30'da konuyu açacağım.
İstanbul Adına cm tahminim yukarıdaki gibidir. Batıdan Doğuya ne kadar giderseniz şansınız o kadar artacaktır. Sistem hayırlı uğurlu olsun.
Konuyu açıyorum. Sorularınızı alabilirim.
ardakvss1903s Ankara'nın batısı yağış yönünden sıkıntı yaşayacakken orta ve doğusu daha şanslı olacak gibi duruyor. Merkezde 5-8 cm birikim bekliyorum en az.
@Y_u_s_u_f1 EN AZ 12-15 cm birikim bekliyorum.
Semih Ö. 7 Şubat Akşamı başlayacak olan kar yağışları 9 Şubat'a kadar aralıklarla hafifleyerek devam edecek. Yağışın ilk saatleri yoğun olur. En az 25 cm birikim bekliyorum.
Muhammed Ali İstersen çık Aydos doğal olarak yüksekte olduğu için daha fazla kar görecektir. 10 cm'den daha fazla birikim bekliyorum.
EmreKaya 5-8 cm civarı birikim bekliyorum.
Dr.Selamet Rahatlıkla 15 cm üstü birikim olabileceğini söyleyebilirim.
Semih Ö. güncellenmez. Zonguldak en az dediğim kadar alır fazlası bonusun olur.
Ömer iki salınım birleşmiş oldu aslında. İlk siklondan İstanbul'un havada kar dışında bir şey göreceğini düşünmüyorum o yüzden erime de olmaz. Asıl yağış Cuma günü başlıyor.
Serkannnnn En az 10 cm kar alacaksın.
Kemal Ensar haritasını attım yukarıda. O olur.
ibrahim24 5-8 cm olur.
ardakvss1903s Perşembe sabah hava aydınlanmadan başlar. Okulları tatil edebilir yağış yoğun.
Ömer DEK'ler dahil. Perşembe günü öğleden sonra düşecek yağışlar kar şeklinde olacaktır.
Cagdas_165888 Bursa Perşembe orta şiddette Cumartesi yoğun kar yağışları görür. Alçak kesimlerde 10-12 cm bekliyorum yükseğe çıktıkça artar.
ErenOzbek38 3-5 cm alırsın en az. Örtü olur yani.
ErenOzbek38 tatil beklemiyorum açıkçası. Valiliğin ne yapacağı belli olmaz ama.
Eren 5-8 cm civarı kar görürsün.
Eren_GDZ 5-8 cm civarı olur. Örtü oluşur.
Enes_1 3-5 cm. İnce bir örtü garanti diyorum.
ErenOzbek38 ben bir tahminci olarak her zaman en gerçekçi senaryoyu sunmak zorundayım. Sen bana en iyi senaryoyu sorarsan DEK kütlelerinin sürekli senin ilçeni vurması takdirinde 20 cm de görürsün.
GALATASARAY alçak kesimler 10-12 cm yukarı çıktıkça 30 cm'e kadar yolu var.
gokhan3535 En az 3-5 cm civarı bekliyorum. Örtü olacaktır.