- Resmi Gönderi
Semih Ö. kar haritalarının çözünürlük sıkıntısı seni gaza getirmesin. 25-30 cm civarı kar bekliyorum senin konumunda.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSemih Ö. kar haritalarının çözünürlük sıkıntısı seni gaza getirmesin. 25-30 cm civarı kar bekliyorum senin konumunda.
KaanEmre59 hocam Cuma akşamı geçecek olan 4-5 saatlik cephe sırasında ne görülürse artık 3-5 cm aralık verebilirim.
Cagdas_165888 10-12 cm civarı bekliyorum.
Serkannnnn daha önce ne dediysem o
İstanbul Sancaktepe haritadaki gibi mi olur?
Hocam şimdi kar yağmayacak kimsede bir şey demiyor açıklık getirir misiniz?
Birds cuma günü tatil olur mu İstanbul.
Olmaz. Kimse bir şey demiyor ne demek? Sabahtan beri yazıyorum sağa sola. İstanbul konusunda verdiğim haritaya bakınız
pendik merkez ne olur sence sahile yakın
5-3 cm civarı olur. Daha fazlası sürpriz olur.
buca izmir havada gorur mu ona şükür
Cumartesi günü bu ihtimal olsa da ÇOK UFAK. Kovalamaya değmez. Sonraki sistemlere odaklanın
Soma savaştepe tarafında hava da kar tanesi görme ihtimalimiz var mı?İyi geceler
Hocam yarın hava kararmaya başladığında sıcaklık düşerse havada kar görme şansınız olur.
hocam kocaeli- gölcük nasıl olur iyi geceler?
12-15 cm olur hocam.
Hocam Tokat ne olur ? Kaç cm kar alır
Hocam Tokat Merkeze en az 10-12 cm benden
Cagdas_165888 Kestel'de bu akşamdan itibaren sıcaklık 0 derecenin altına indiğinde kar da tutmaya başlar hocam. Yerde örtü birikimi bekliyorum cm ise yağış yoğunluğuna göre değişir.
Kocaeli (Gölcük)için örtü Durumu aynı mı. Bir de abi bizde ne zaman kara dönmeye başlar hala yağmur. Ve kütleler bize gelmiyor
Cuma gece yarısından sonra sıcaklığın düşmesiyle kara dönecektir. Sonra ne alırsan senin için saf kar olarak düşecek. Çok denizin dibinde oturuyorsan 6-8 cm daha içteysen rakımın 50'nin üstündeyse 10-12 cm alabilirsin.
@Y_u_s_u_f1 Rakımın 100 civarı gibi duruyor işaretlediğin yerdeysen. Güneyinde de yeşillik-orman tarzı bir yerler var sanırım.
Konumunda 10cm'yi rahat devirirsin bence.
cuma geceki istanbul kütlelerinde anadolumu daha iyi avrupamı ?
Cephe yağışı Trakya'dan Kocaeline kadar orantılı olur. Ardından Başlayacak DEK yağışlarında İstanbul'da Boğaza yakın kesim ve Anadolu yakası şanslı olur.
@Y_u_s_u_f1 doğru dedim. Sıcaklığı takip edeceksin sen cephe yağışının bir kısmını sulukar ve KKY olarak alacaksın gibi duruyor. Sıcaklık 1 ve altına indiği zaman kara dönecek.
Kemal Ensar Mikail ile yakın bağlantım yok açacaksın radarı kardeşim bakacaksın nerden nasıl gelecek DEK kütleleri
Kendi adıma 7-10 günlüğüne sistem, model takibi, tahmin konularından uzaklaşıyorum. Bir haftadır şu sistem gelecek diye enerjim kalmadı
İstanbul adına Avrupa Yakasında rakımı düşük olan bölgelerdeki örtü miktarı konusunda yanılmış olabilirim, Affola. Cephe yağışı beklediğimden daha az etki gösterdi. Bunun dışındaki DEK kütleleri artık ilçesel bazda "kader" meselesine dönüşüyor. Neresi şanslıysa orası örtüsüne cm katacak
Hayırlı geceler diliyorum.