- Resmi Gönderi
Pidemi olacak yoksa oda
Yok abi lahmacun olacak uzun zamandır yemedik görmedik
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPidemi olacak yoksa oda
Bakalım bakalım.
Evcil Malatya Lahmacunu
sinan abinin tahminleri tutuyor bu da tutar bence
sinan abinin tahminleri tutuyor bu da tutar bence
Tutmazsa Nick değişirim NN SİNAN TT yaparım
Sonra kimse tanımaz
Tutmazsa Nick değişirim NN SİNAN TT yaparım
Sonra kimse tanımaz
genelkurmaycumhurbaskanibasbakani yap
genelkurmaycumhurbaskanibasbakani yap
o zaman herkes tanır NN SİNAN TT yaparım
Ağlamak serbest
Bir şeylerin sürekli erteleniyor olması sabrımı hat safhada sınıyor ve çok zorlanıyorum ağlamak üzereyim
Bir şeylerin sürekli erteleniyor olması sabrımı hat safhada sınıyor ve çok zorlanıyorum ağlamak üzereyim
Ne yapalım abim.. Yaşayalım görelim derim Zamanı var, gelsin de geç gelsin sistem veya sistemler.
Umutla inatla takibe ve beklemeye devam
Ne yapalım abim.. Yaşayalım görelim derim Zamanı var, gelsin de geç gelsin sistem veya sistemler.
Umutla inatla takibe ve beklemeye devam
Rahat bırak dayı adamı rahat rahat içini doksunler buraya
Bu kış cogu yer havada dahi kar goremeyecek bu gidişle ha geldi ha gelecek derken kışı bitirecez
Bu kış cogu yer havada dahi kar goremeyecek bu gidişle ha geldi ha gelecek derken kışı bitirecez
Aynen öyle kardeşim havada gorsek yeter İstanbul ankara gibi kalabalık sehirlerimiz inş en azından yağmur yağar orda yaşayan kardeslerimız şu sorunu yasamaz
Bu kış hiç kar yagmayacak çok kurak geçecek
Ben annemin üzülmesini hiç istemem ama bugün bana bir iş verdi yapamadığımı söyleyip kızdı ben annemi çok severim ama annem artık yaptığım işleri beğenmiyor ve bunu içime dert ediyorum. Bir sinirle gidip ona seninle yaşamak istemiyorum dedim. O kadar özür diledim ama beni affetti mi bilmiyorum ben ona hep destek oldum gidip diğer çocuklar gibi serserice davranabilirdim ama hep onun için uğraştım ve artık benimle böyle konuşması beni üzüyor. Lütfen söyleyin hatalı olduğumu biliyorum ama kendimi nasıl rahat ettirebilirim?