Salih izmir kar alıp Samsun almazsa ben dahada modell takip etmem
Ters Köşe
-
-
Salih izmir kar alıp Samsun almazsa ben dahada modell takip etmem
Inşallah alır amin
Ama izmir
-
Allah in sevdigi kuluyum ya ?
-
Salih inş alırsın kar kardeşim inş soru sormak için kafanı kaldiramayacak kadar yagar
-
Esra seni çok seviyorum ama beni bi hatırla artık be.
-
Duramıyorum zaten hocam
hocam bir gülüşü vardı kelebek görse ömrü uzardı.
Ama şimdi o gülüşün özlemi benim hayatımı bitirdi.. öyle bir mevzuydu Esra.
-
- Resmi Gönderi
Castiello68 platonik mi cift tarafli mi?
-
madem başladık bende yazayım. Aleyna seninle tanıştığım güne lanet gelsin. İnşallah bir daha hiçbir yerde karşılaşmayız. (18 yaşımdan 19.5 yaşıma kadar beraberdik)
-
Yaşım gelmiş 20 ye dayanmış. Saçlarım beyazlaşmış. Zamanı geri alsam fırsatları daha iyi değerlendirir anın tadını çıkarırdım. Elime çok paralar geçti kaybettim, zengin kızlar geldi reddettim, bazı arkadaşlarıma haksızlık ettim, zamanımı boşa harcadım ama önümde yıllar var. Telafi edeceğim. He bu arada avrupa yakası nasıl cünüp bir yersin heryer kar aldı bi tek sen kaldın =D
-
Yaşım gelmiş 20 ye dayanmış. Saçlarım beyazlaşmış. Zamanı geri alsam fırsatları daha iyi değerlendirir anın tadını çıkarırdım. Elime çok paralar geçti kaybettim, zengin kızlar geldi reddettim, bazı arkadaşlarıma haksızlık ettim, zamanımı boşa harcadım ama önümde yıllar var. Telafi edeceğim. He bu arada avrupa yakası nasıl cünüp bir yersin heryer kar aldı bi tek sen kaldın =D
Reis güldürdün aksam aksam =D
-
Benim tek sevgilim kar kimseyi onun kadar beklemedim olsaydı bugüne kadar olurdu
-
hocam bir gülüşü vardı kelebek görse ömrü uzardı.
Ama şimdi o gülüşün özlemi benim hayatımı bitirdi.. öyle bir mevzuydu Esra.
Karadenizdeki gemiler battı reis öyle anlattın ki yak İsmail Ağa yak
-
İsyan konusunu en üstte görünce modeller tamamen döndü sandım meğer ne dertler varmış
-
Birde Düzce ile Bartın kar yağarken Zonguldak a sakir sakir yağmur yagmasi var 1 dereceyle tüm yağışı yağmur olarak almak Burada söylemek varmis bunu
-
- Resmi Gönderi
Beyler kiz isleri bos isler ben her ne kadaf 15 yasinda biri olsam bile deneyimimin yasimla alakasi yok.
-