- Resmi Gönderi
Biz neciyiz yav
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBiz neciyiz yav
Biz neciyiz yav
Ben kalbi kırıklardanım abim.
İyi geceler forum. Sanada iyi geceler gülüm. ?
Ben kalbi kırıklardanım abim.
Kalbi kırık olmayan mı var?
Ama eş,ama dost,ama sevgili,ama patron,ama iş ,ama iş arkadaşı vsvs.
Kalp onun için var.Bazen güzellikler barındırıyor,bazen acıları.
Birde onunla seçici ve onaylayıcı beynimiz var.
Beynimiz bizim herseyimiz.Ona bir sor bakalım..
Bir tartsın bir ölçsün o ne diyecek.
Kalbe bırakırsak her şeyi işimiz yaş.
Abi ben kalbimin ağırlığını taşıyamıyorum. Biliyor musun ? Yokluğu öyle ağır geliyor ki sevdiğimin, Saçım, sakalım, kaşım kaç senedir döküldü bir daha çıkmadı. Çok denedim önüne geçmeyi tabi. Ama beceremedim. Olsun, vardır bir hayır.
Abi ben kalbimin ağırlığını taşıyamıyorum. Biliyor musun ? Yokluğu öyle ağır geliyor ki sevdiğimin, Saçım, sakalım, kaşım kaç senedir döküldü bir daha çıkmadı. Çok denedim önüne geçmeyi tabi. Ama beceremedim. Olsun, vardır bir hayır.
Hmmm sen bunca zaman bunca cereme çekmişsin..
Peki karşıdaki kişi bunu hakediyor mu?
Onun da dökülen saçılan bir yeri varmı? Kötü diyemem Karşıdaki kişinin ne durumda olduğunu sen bileceksin.
Bir engel varsa amenna üzülmeye değer.
Lakin engel yoksa ve o gitmisse sal gitsin.Zaman her şeyin ilacıdır.
UsTaD Abi dur. Benim tek isyanım kalp kırıklığı. Valla siyaset falan işim olmaz. Esramı verin bana sonra mezara koyun sorun değil. Öyle yani kapatma burayı. Yazacak konuşacak kimsem yok buradan başka..
Herkes'te bir Esra vardır.
Herkes'te bir Esra vardır.
Yarın mezarına bir adet gül bırakmaya gideceğim abi. Saygılar iyi geceler
Yarın mezarına bir adet gül bırakmaya gideceğim abi. Saygılar iyi geceler
Dostum psikolojin bozuk valla. Cidden bir psikiyatriste git. Boyle olmaz. Başka arkadaşlarin yok mu ? Onlarla takıl. Onu aklindan çıkarabilecek aktiviteler yap. Hep aklina getirirsen daha da uzulecen. Yazik sana
Bu hayatta yalnız olmadığımı görmüş oldum
Dostum psikolojin bozuk valla. Cidden bir psikiyatriste git. Boyle olmaz. Başka arkadaşlarin yok mu ? Onlarla takıl. Onu aklindan çıkarabilecek aktiviteler yap. Hep aklina getirirsen daha da uzulecen. Yazik sana
Gece gelen ani hüzün ve özlem atakları diyelim. Çaresine bakmaya çalışıyorum. Antidepresan fln çözeceğiz ?
Gece gelen ani hüzün ve özlem atakları diyelim. Çaresine bakmaya çalışıyorum. Antidepresan fln çözeceğiz ?
Kaç sene yaninda kaldi ?
Kaç sene yaninda kaldi ?
Kim ? Onu soruyorsan benim ilk aşkım. 6 senelik bir ilişkimiz oldu beraber büyüdük.
Kim ? Onu soruyorsan benim ilk aşkım. 6 senelik bir ilişkimiz oldu beraber büyüdük.
Bende 7 senelik ilişki bitirdim.
Yapma ya. Kucuklukten veri birlikte olduysaniz zor iş. Ne zaman vefat etti ?