- Resmi Gönderi
Bir günlük ve çok etkili kar yağışı olabilir
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBir günlük ve çok etkili kar yağışı olabilir
2 saate 10-15cmlik kardan bahsediyorsunuz dimi abi.
18 ocak sisteminde edremitte kar alır mı
2 saate 10-15cmlik kardan bahsediyorsunuz dimi abi.
Şimdilik öyle gözüküyor ph500 çok uygun temp uygun yağış miktarı uygun
Vade yakın sayılır, @Sinan reisin de izniyle soruları bu konu üzerinden alırım Çarşamba günü.
İSTANBUL İL GENELİ TAHMİNİM
18 ocak gece giriş saatleri itibaren rüzgar güneyli yönlerden lodos fırtınasının saatteki hızı 55 60 km arasında sabaha karşı 25 km hıza düşmesi ve sabah 7:00 gibi rüzgar yönü kuzey den karayele dönüşmesi bekleniyor saatte hızı 25 ila 50 km arasında zaman zaman kuvvetli fırtına bekleniyor
Sıcaklık sabah 10 derece civarında gün içinde ani düşüşle saat 11:00 gibi 2 derecelere düşmesi bekleniyor
En düşük sıcaklık -1 derece olarak hissedilecek ve ölçülecektir 1000 hPa hava basınçı ve yağış olarakta sabah saat 10:00 itibaren kar olarak görmemiz mümkündür ve lapa lapa olmasını tahmin ediyorum
o derece ani dususle gok gurultulu kar olma olasiligi var gibi galiba abi yorum sizin.
o derece ani dususle gok gurultulu kar olma olasiligi var gibi galiba abi yorum sizin.
Kar yağışı esnasında beklemiyorum gece saatlerinde olma imkanı vardır
İstanbul'dan canlı yayını hakettik artık.Bekliyoruz sizlerden :thumbup:
İstanbul'dan canlı yayını hakettik artık.Bekliyoruz sizlerden :thumbup:
Seni Afyon paklar abi Bu saatten sonra :dance:
Gün içinde yahut akşama tahmin güncellecektir
iSTANBUL İÇİN KAR TAMAMEN SÜRPİZ'E KALDI KAR GÖRENLER ÇOK ŞANSLI KİŞİLER ARASINA GİRER SON GÜNCELLEMEDE KAR BEKLENTİM ÇOK AZA İNDİ HİÇ YOK DERECESİNE