Modeller ve bazı şeylerin kesinleşmemesinden dolayı buraya yazmıyordum maalesef. Sistem 23 Ocak sabahı İstanbul'a giriş yapacak. Sistem boyunca yer sıcaklığının 2 ila 4 derece civarlarında gezmesini bekliyorum. Yağışın tüm İstanbul'da kara dönmesi 23 Ocak öğleni bulabilir. 23 Ocak öğlenden sonra kıyılarda dahil olmak üzere ara ara kar yağışları gözükecek. 24 Ocak gecesine kadar kar yer yer ve aralıklı olmak üzere devam edecek. Karın şiddetine gelecek olursak hafif ve orta şiddette kar sağanakları bekliyorum. Karın orta şiddette ve uzun şekilde yağdığı zamanlarda yüksek kesimlerde 3-5 cm'lik örtü oluşabilir. Kıyılarda yerde örtü ihtimali zor duruyor. Hayatı zorlayacak ulaşımı zorlayacak bir kar yağışı söz konusu değil. Tahminde revize olursa yayınlarım. Sorularınızı sistem anında ve sistemden önce cevaplamaya çalışacağım. Detaylı tahminimi skew t çıktısını ve birkaç veriye baktıktan sonra yarın yapacağım. Allah'ım Afrin'deki askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun. Hayırlı günler.
23 Ocak Sistemi
-
-
@SinanHava Elinize sağlık hocam
-
- Resmi Gönderi
Eline sağlık kardeşim. :thumbup:
-
elinize sağlık hocam.
-
Eline sağlık hocam
-
hayırlısı ile yağışlar alırız eline emeğine sağlık.
-
- Resmi Gönderi
@SinanHava tahmincimiz İstanbul Özel tahminini detaylı bir şekilde sizlere aktaracak. Ben ise yarın ülke geneline dair sorularınızı alacağım. Dileğim en iyisinin olması.
-
23 ocakta Edremit ne olur hocalarım
-
hocam pazartesi günü ordu giresun havalimanı hava şartları müsait olurmu pazar gecesi veya pazartesi sabahı babamlar arabistandan kutsal topraklardan gelicekde
-
Mersin kuyulukta kar ihtimali varmı grafik göndercekseniz zahmet olmazsa altına ne dediğinide söylermisiniz pek anlamıyorum da :)))
-
- Resmi Gönderi
Mersin kuyulukta kar ihtimali varmı grafik göndercekseniz zahmet olmazsa altına ne dediğinide söylermisiniz pek anlamıyorum da :)))
İhtimal yok hocam. Ağır sağanaklar alacaksınız ama kar yok.
-
- Resmi Gönderi
@Sametgdkhd şartlar olumlu.
@DarKNigHT hafif kar geçişleri olur 3 günlük süreçte. -
orta kuvvette olursa ihtimal örtü olur mu hocam peki
-
hocam Kocaeli-başiskele rakım 24 kar görürmüyüz görürsek ne kadar kuuvetli ?
-
Dek analizi nowcasting yapar misiniz? Haritayla aciklamali?
-