- Resmi Gönderi
Bu konu üzerinden Sinan, Can, Yusuf ve Emre adminlerimize soru, istek ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu konu üzerinden Sinan, Can, Yusuf ve Emre adminlerimize soru, istek ve şikayetlerinizi yazabilirsiniz.
Aktif olarak.
Aktif olarak.
Tamam
Üyelik süresine göre verilen Emektar ve Usta üyelikleri bu günden itibaren etkisizleştirdim. Sitede aktif olmayan adam 2 senelik üyeliği var diye emektar üye oluyor. Pek mantıklı değil.
Hatırlatayım, puanlarda bir değişiklik olmayacak.
Usta Üye: 10.000 Puan
Emektar Üye: 30.000 Puan
VIP Üye: 200.000 Puan
Rütbe nasil alabilirim acaba
Benim 3.712 puan yazıyor bu bu 3712 puan mi
Benim 3.712 puan yazıyor bu bu 3712 puan mi
Evet abim 3712
Bana e-postamı aktif etmem için e-posta gelecekti hala gelmedi yardımcı olabilir misiniz günlerdir gelmedi
Bana e-postamı aktif etmem için e-posta gelecekti hala gelmedi yardımcı olabilir misiniz günlerdir gelmedi
Onayladım sizi gelmede olur
Onayladım sizi gelmede olur
Teşekkürler, birde şifre değiştirme e-postam da gelmedi yardımcı olabilirmisiniz o konuda
Teşekkürler, birde şifre değiştirme e-postam da gelmedi yardımcı olabilirmisiniz o konuda
Özel mesaj atıyorum size
Sayın hocam. Benimde aktifleştirme maili gelmedi. Sürekli uyarı çıkıp duruyor. Linke tıklıyorum. Yetkiniz yok diyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misin ?
Sayın hocam. Benimde aktifleştirme maili gelmedi. Sürekli uyarı çıkıp duruyor. Linke tıklıyorum. Yetkiniz yok diyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misin ?
aktiflik olmasa bu konuya yaşamazdınız abim.
Yinede ben bakayım. Sinan sorun yok demişti.
Yine de bakalım
Onayladım
Bir daha bakalım
Yada olmamış derseniz sabaha Sinan yine bakar