Nasıl herhangi bir yetki alabilirim acaba hocalarım?
Yöneticilere İstek ve Talepler
-
-
-
Onayladım
Bir daha bakalım
Yada olmamış derseniz sabaha Sinan yine bakar
malesef olmadı hocam.
E-posta adresiniz henüz etkinleştirilmedi. Şimdi e-posta adresinizi etkinleştirin. Email adresini onayla.
yazısı çıkıyor. Sanırım sitenin mail veya smtp ayarlarında bir sorun var. Ben yıllardır forum içerisinde vbulletin sitelerinde adminlik yaptım. Ya scriptte bir hata var ya da mail ayarlarında. Admin arkadaşlarımız sorunu çözeceklerdir.
bu konu dışında yazı yazamıyorum malesef
İlginiz için teşekkür ederim.
Saygılarımla
-
- Resmi Gönderi
malesef olmadı hocam.
E-posta adresiniz henüz etkinleştirilmedi. Şimdi e-posta adresinizi etkinleştirin. Email adresini onayla.
yazısı çıkıyor. Sanırım sitenin mail veya smtp ayarlarında bir sorun var. Ben yıllardır forum içerisinde vbulletin sitelerinde adminlik yaptım. Ya scriptte bir hata var ya da mail ayarlarında. Admin arkadaşlarımız sorunu çözeceklerdir.
bu konu dışında yazı yazamıyorum malesef
İlginiz için teşekkür ederim.
Saygılarımla
Biraz daha müsade
Olmadi sabaha Sinan ustanın kulağını çekelim
Bir daha bakayım
-
- Resmi Gönderi
Mail adresiniz onaylı değil diyor.mail adresini yazıyorum kod gönder diyorum. Ama gelen bir mail yok.sanırım sitenin mail ayarlarında bir sıkıntı var ?
Kusura bakmayın gece gece beklettim ama ben bir sıkıntı bulamadım, başka konulara yazamıyorum demissiniz ama genel sohbetten alıntı yukarıdaki mesajınız.
Genel sohbette var mesajınız ve şimdi ise yazamıyorsaniz sıkıntı var demekki.
Bakalım sabaha mutlaka el atılsın.
Siz yine bir başka konuya yazmaya çalışın deneme anlamında.
Olmazsa Mutlaka sabaha tekrar bakarız
-
İyi akşamlar. Etkinleştirme epostam bir türlü gelmiyor.
-
- Resmi Gönderi
İyi akşamlar. Etkinleştirme epostam bir türlü gelmiyor.
Kullandığınız mail desteklenmiyor gibi gözüküyor hocam. Mümkünse gmail, outlook ya da yandex kullanın.
-
Kullandığınız mail desteklenmiyor gibi gözüküyor hocam. Mümkünse gmail, outlook ya da yandex kullanın.
Tamam, teşekkürler. mynet yaptım.
-
- Resmi Gönderi
Sitede Karşınıza Çıkabilecek "Hataları" Buradan Bildirebilirsiniz. Yetkilerle Alakalı Değişiklikler Hata Değildir. Yetki ve Rütbelerde Değişikliğe Gidilmiştir.
-
Epostamı mynet yaptım. Ona da onay mesajı gelmiyor. Ne yapmalıyım?
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Hesabınız zaten onaylı görünüyor.
Eğer sıkıntı yaşıyorsanız @gmail , @hotmail , @yahoo , @outlook , @icloud formatlarını kullanın.
-
Hesabınız zaten onaylı görünüyor.
Eğer sıkıntı yaşıyorsanız @gmail , @hotmail , @yahoo , @outlook , @icloud formatlarını kullanın.
Yaptım, sonunda oldu, teşekkürler.
-
- Resmi Gönderi
Ustalar ben nu epostayla başka cihazlardan giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
-
- Resmi Gönderi
Ustalar ben nu epostayla başka cihazlardan giriş yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Nasıl hocam? Kullanıcı adı ve Şifreniz ile başka bir cihazdan hesaba giriş yapamıyor musunuz?
-