Beni Türkiye İlgilendiriyor Sefa'cım
Çevremizin de soğuk ve yağışlı olması bize yarar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBeni Türkiye İlgilendiriyor Sefa'cım
Evet haklısın güzel kardeşim ama paylaşım yaparken zaten pek fazla fark göremedim diye yazdım ufak tefek oynama illa ki var.
Şöyle şunu şuraya koyalım da sinerji olsun.
Accuweather 2012 kış tahmini
Darısı bu seneye inşallah.
Snow And Rain inşallah kardeşim
tahmine göre kafkas tarafi yb felan yok. Kirimda yb yok. Yb dedigim sey kuralik normaller uzerinde sicakliklar. Bu sene bol sistemli yagisli sonbahar oh mis.
tahmine göre kafkas tarafi yb felan yok. Kirimda yb yok. Yb dedigim sey kuralik normaller uzerinde sicakliklar. Bu sene bol sistemli yagisli sonbahar oh mis.
Mevsimsel tahminde genelde 6-7 senedir ülkemiz adına sürekli tutarlı tahmin yapıyorlar.
Bakalım inşaAllah.
Bu resim geçen sene kış tahmini.
bu resimde önümızdeki sonbahar tahmini.
Benzerliğe iyi bakın. Farkli mevsim tahminide olsa cok bezner. Bu seneki sonbahar tahmini gecen senwki kış mevsimi tahmini gibi oldugundan, bu sene ki kış tahmini ateş serbest bana göre
Dua edelim.
Accuweather, Amerika kış tahminini yayınladı.
Bu arada başlık güncellenirse iyi olur.
sinan abi bu sene iyi kar alıcakmıyız ya marmara için ne olur bişey söyle
İstanbul İçin Güzel Gidiyor Gibi
Hala erken beklemek gerekli Çağrı
Evet arkadaşlar yeni konu açıp dallanırıp budaklandırmak istemedim. Accu uygulaması ve internet sitesinden yenilenen bir özelliği sizlerde fark etmişsinizdir. Bu özellik geçtiğimiz senelerde her ne kadar olmasa da artık göze çarpan bir özellik olarak görülmektedir. Bu sayede havanın hangi derecede (orta düşük ve yüksek ) olmak üzere kalitesini belirtmektedirler.