- Resmi Gönderi
Tartışma dahilindeki mesajları sildim. Ben bıktım siz bıkmadınız saçma sapan şeylerden tartışma çıkarmayın hele hele tahmin konusunda.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturTartışma dahilindeki mesajları sildim. Ben bıktım siz bıkmadınız saçma sapan şeylerden tartışma çıkarmayın hele hele tahmin konusunda.
Konumuz günceldir.Sistem takibimiz devam ediyor.
dogrudur doğu Anadolu'ya kar geliyor adam haklı :çokkomik::tamamdır:
@Cenk Eren dostum bu lafını unutma bakalım göreceğiz. Eleştiri ve tüm sorulara açığız sorun yok.
Fazla ileri gitmedik sürece
Adam?adam kim? Böyle yazılmaz.. Paralı iş değil hobidir bu. Mesajların daha uslubu yerinde olsa seviniriz abim.
Bu kar nereye geliyor 5 aralıkta hadi 7 olsun bu15 16 aralık hadi olsun 26 30 aralık bu tarihlrden önce hiçbir sahile kar yağmaz karadeniz ve Marmara bölgelerinin
Bu kar nereye geliyor 5 aralıkta hadi 7 olsun bu15 16 aralık hadi olsun 26 30 aralık bu tarihlrden önce hiçbir sahile kar yağmaz karadeniz ve Marmara bölgelerinin
Aralık'ın ikinci haftası gibi bir tahminde bulunduk, bu tarihte benim tahminime göre yine etkili bir atak olamayacak çünkü kuzeyde soğuk birikimi yok. Daha uzun vade (15'i sonrası) ise karışık
Ben dedim unutun karı kar yağışı 10.11.13 aralık olacak ilk hafta kar mar yok.
Bu üç Tarihde sistem var 5-7 arası 15-18 arası ve 26-30 arası 15-18 arası -6-8 izoterimi ile gelebilir gerisi 0--6 arası salinir en kötü sahillerde aralık ayında kar tutması için en az -8 üstü şart denizler hala sıcak ..Bu gelecek sistemler deniz suyu isisini düşürecek ve ocak ayında sert sistemlere zemin hazırlamış olacak
Bu üç Tarihde sistem var 5-7 arası 15-18 arası ve 26-30 arası 15-18 arası -6-8 izoterimi ile gelebilir gerisi 0--6 arası salinir en kötü sahillerde aralık ayında kar tutması için en az -8 üstü şart denizler hala sıcak ..Bu gelecek sistemler deniz suyu isisini düşürecek ve ocak ayında sert sistemlere zemin hazırlamış olacak
Mantıklı konuştun. İlk sistemlerde en fazla havada kar beklenmeli.
Kardeşim dalga geçmesen ve bide arkadaşın bir ismi var
Özür dilerim ama böyle tahmin biraz akla abes kar geliyor demek sahilde istanbula bile kar yağması dir onun için şartlar suan yok
Özür dilerim ama böyle tahmin biraz akla abes kar geliyor demek sahilde istanbula bile kar yağması dir onun için şartlar suan yok
Haklısın kardesim ama saygı duyman lazım burdaki yetkili kişiler işlerini yapmaya çalışıyorlar ...:düşünen::düşünen:
Bu Konuya Bir Konu Adı Önerim var
"Aralıkta gelecek olan Büyük Sistemler"