Vardar-Fenerbahçe maçı 21.00 da.Fenerbahçenin ilk 11'i: Kameni, Hasan Ali, Skrtel, Mehmet Topal, Şener, Josef, Ozan, Dirar, Alper, Valbuena, Ahmethan
Futbol Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Başladı maç,, bol şans dileyelim. Küçük, zayıf rakip olmaz.
-
Spikerin dediği gibi hazır bir santrafor olsaydı skor 2-1 olurdu.Soldado yu ikinci yarı görmek lazım.İlk yarı sonucu: Vardar 1-0 Fenerbahçe
-
Aklıma vardar ovası şarkısı geldi.
-
Aklıma vardar ovası şarkısı geldi.
Fazla sevinmeye gerek yok daha bu takıma transferler eklenecek.Yavaş yavaş oturacak bu takım
-
- Resmi Gönderi
Yata kalka bu maç Fenerin olur. Zaten golü buldular yatarlar şimdi, yastığı çekmek gerek. Hiç bir artısı, arayışı yok rakibin.
-
- Resmi Gönderi
Zamanında hamle yapmaz bu hoca :cursing:
-
- Resmi Gönderi
Allah sizi davul etsin :thumbup:
-
Vardar'a beleşten 2gol hediye ettik.
-
Topaldan iki kafa biri gol biri asist
Yazık.... -
- Resmi Gönderi
Hamle eksik,kadro eksik,motivasyon eksik, forvet eksik, kale eksik falan filan
-
- Resmi Gönderi
Buraya kaç yere yazdım bu souza demirbaş oldu, sıradan vasıfsız, yeteneksiz, patavatsız oyuncuyu senelerden beri bu takımda tutuyorsunuz. Ozan gidecek deyip kına aldım elde kaldı, bu hörgüçlülerle nereye kadar. Stoch denen canavar sizimi ısırıyor senelerden beri çocuğu göçebe ettiniz, salın adamı rakipleri dişlesin yav :cursing: İkinci yarı oyun neydi öyle? Maç başlamadan kolay, zayıf rakip olmaz dedik. Yine tur geçilebilir ama kıymeti yok. Puan verip ülke puanını vasata indiriyoruz. Hala savunmaya yönelik Kocaman taktiği işliyor. Zor gol atma, ite kaka maç kazanma taktiği, kıyamet kopsa da belli dakikalar da oyuncu değişikliği. Kocaman bir hayal kırıklığına devam.
Rahmetli Veselinoviç olsaydı,telefonla maçı ona anlatın,o vereceği taktikle seyretmeden bu takımı yenerdi.Her oyuncunun farklı özelikleri var ve hoca bunu hep kullanırdı.
Ekleyelim şuraya,eğer bu durum Trabzon maçında devam etsin,94 maçta 60 gol atan Burak şov yapar,Trabzon da bizi çimlere gömer.
Beşiktaş Selçuk sevdasına düştü..Alsın kartal bir frikik atar orada da 2 sene idare eder zaten.Talisca ne iş anlamasakta resmen geçici lisans ile ligimizde.Böyle birşey oluyormuydu?Bonservisi için acayip para verilecekmiş 18.milyon euro.Zamanın da Jardel için ödenen bonservis ücreti hep yalanlamıştı,kem küm edilmişti..Bu tekliften sonra yıllar yıllar evvel verilen bonservis ücreti ayan beyan ortaya çıktı ve onaylandı.
Transfer de hızlı olan,7 oyuncu alan Galatasaray Asamoah transferini bitirdi gibi,geldi geliyor.Günü geçti ama yazalım şuraya..Başkan,Tudor için salladı da salladı tv.de.Karşılıklı konuşun sizi ikna ediyormuş,pozitif enerji veriyormuş,antremanlar da 3 top elindeymiş, mış,muş..Yav siz değilmiydiniz bu adamın üzerine Lucescu ve Terimi getirmeye çalışan?Takım olarak Cimbom iyi gibi ama hala bu aşı ttmaya bilir..Beşiktaş bir rüya takım yapmıştı ve hüsrana uğramıştı..Sadece iyi oyuncu almak bazen yetmez size. -
Buraya kaç yere yazdım bu souza demirbaş oldu, sıradan vasıfsız, yeteneksiz, patavatsız oyuncuyu senelerden beri bu takımda tutuyorsunuz. Ozan gidecek deyip kına aldım elde kaldı, bu hörgüçlülerle nereye kadar. Stoch denen canavar sizimi ısırıyor senelerden beri çocuğu göçebe ettiniz, salın adamı rakipleri dişlesin yav :cursing: İkinci yarı oyun neydi öyle? Maç başlamadan kolay, zayıf rakip olmaz dedik. Yine tur geçilebilir ama kıymeti yok. Puan verip ülke puanını vasata indiriyoruz. Hala savunmaya yönelik Kocaman taktiği işliyor. Zor gol atma, ite kaka maç kazanma taktiği, kıyamet kopsa da belli dakikalar da oyuncu değişikliği. Kocaman bir hayal kırıklığına devam.
Stoch'u 1miyona euroya gönderdiler
-
- Resmi Gönderi
Yazıma bişeyler ekledim Mehmet abisi..Vallah klavyeyi eskittim harflere vura vura..Stoch işini duymadıydım..Bedavaya gitmiş yine adam yazık çok yazık
-
Dayım Fenerbahçe forvet almıştı sanki 8 milyon Euro mı neydi öyle hatirliyorum. Bu ara da Van pursie ne iş o satildimi.
-