- Resmi Gönderi
Yüzyıldır maç bakarım bu stad aydınlatma sorunu sadece bizde olur. Adamlar sıkı gelmeye başladılar, dikkat
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturYüzyıldır maç bakarım bu stad aydınlatma sorunu sadece bizde olur. Adamlar sıkı gelmeye başladılar, dikkat
Şu bayrak simgesinden gelen bildirim ne anlama geliyor,forumda ki bayrak simgesinden bahsediyorum
Maşallah bir çekim alanı mı desek,itim alanı mı.Her şutları köfteciye gitti,çerçeveye denk gelmiyor ne güzel :thumbsup:
Maç bitti puan 6 oldu,hay maşallah
Tebrikler beşiktaş
Almanlari dize getirdik
Grupta 12 puan olma yolunda
4*4=12 puan olur monaco dan 6 alırız
Galatasaray açtı yolda devam beşiktaş
Konyaspor - Vitoria Guimares
Avrupa ligi maçı TRT1 naklen
Saat 20. 00 de başlayan maçta 1-0 öndeyiz gol M. ARAZ Dakika 24
İlk yarı sonu.
Braga-Başakşehir maçı saat 22.05 de.
Konyaspor 2 - 0 önde. Gol dk 48.Miloseviç
Temmuzda İngiltere chester Manchester Liverpool kısmına gittim 15 günlüğüne sadece 5 kere güneş gördüm
Konyaspor 2-1 Guimares
Maç sonuçlandı. Tebrikler Konyaspor
Başakşehir Braga ya anında cevap verdi. Braga golu dk. 26 Koka Başakşehir Emre ile cevap verdi dakika 28
1-1 devam ediyor maç
Pis dakikalar da golü yedik maalesef. Durum 2-1 oldu. Uzatmalar oynanıyor
2-1 Başakşehir kaybetti. Topa %62 oranında sahip olan Başakşehir di. Yazık oldu.
Akhisar-Fenerbahçe maçı saat 20.00da.Fenerbahçe nin ilk 11i belli oldu:
Kameni, Isla, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Mehmet Topal, Ozan, Mehmet Ekici, Valbuena, Giuliano, Janssen.
Beşiktaş maçında mecburen takımın ahengini değiştirmek zorunda kalan Kocaman, yaptıklarını geri almazsa bu maç farklı biter. Yinede bizim takımlarımızın günü gününe uymaz, herşey olabilir :ehuehu:
Dakikalar ilerliyor biz hala gerideyiz :cursing: yazmayam derim ama sinir ettiler yine. Dakika 83 Akhisar Belediye 1 Fenerbahçe 0
Belliydi yapacakları çok ağladılar hafta içi Olsun biz sonunavkadar FENERBAHÇELİYİZ