- Resmi Gönderi
Arkadaşlar ankette oy kullanmayı unutmayalım. Sadece 8 kişi oy kullanmış.
Oy kullanmayanları kar tifan olunca sitenin kapısına koyarım ona göre
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturArkadaşlar ankette oy kullanmayı unutmayalım. Sadece 8 kişi oy kullanmış.
Oy kullanmayanları kar tifan olunca sitenin kapısına koyarım ona göre
Bugün kü Galatasaray-Fenerbahçe Maçını fener alır diyenler kesinlikle futbol cahilidir maç sonu 4-0.
Bugün kü Galatasaray-Fenerbahçe Maçını fener alır diyenler kesinlikle futbol cahilidir maç sonu 4-0.
Futbol alimi nasıl oluyor acaba Hasan abim? Cahili varsa ,alimi de vardır derim..
Futbolun matematiği de,mantığı da,formülü de yoktur.Her derbi veya başka maçta abuk subuk sonuçlar alınabilir.GS belki 4 değil 8 atabilir.
Yanlız yazdığın futbol cahili cümlesi buraya oturmaz.Başka alanlar da kullanılabiilir .
Örnek verelim,
Atak yapmadan Fenerin Galatasarayı yenmişliği var.
10 kişi 9 kişi kalıp Galatasarayı yenmişliği var.
Tek korner atmadan Galatasarayı frikikten Johnson'un bir şutu ile gol bulup yenmişliği var.
3-0 geride kalıp maçın 2.yarısın da 4-3 yenmişliği var
Dandik bir teknik adamla 6-0 Galatasarayı yenmişliği var
2-0 geriden gelip 3-2 kazanmışlığı var
ilk yarısı 4-1 Galatasarayın üstünlüğü olan maçta ikinci yarı 4-4 biten maçı var..
Var da var..Unutmadan yazayım ben Feneri örnek verdim,sende Galatasaray örneği verirsin buna benzer mutlaka GS ın da geri dönüşleri ve mucize gibi aldığı sonuçlar var veya vardır
Bence Gs Fark Atıcak
Bence Gs Fark Atıcak
Kaybedecek birşeyi olmayan takım Fenerbahçe. Rakibine üstünlük kuramayan ve psikolojik baskı altında olan Galatasaray..
Maç herşeye gebe.
Galatasaray Fark atacak diyenlere Soruyorum Hangi Forvetle Hangi Orta Saha Oyuncusuyla yapacak o işi merak ettim. Benim tahminin Fenerbahçe yenilmez.
O Johnson'un Frikik'ten attığı gol ile Galatarasay'ı Ali Sami yen'de Yendiği Maçı canlı izledim Galatasaray tek kale oynadı Hagi ve Galatsaray'ın En iyi Zamanıydı Belki Fenerbahçe'nin kaleyi bulan tek şutu gol olmuştu. Bu yüzden Derbi Maçlar Her şeye Gebedir.
Maç başladı G.saray Forvetsiz oynar Eren Derdiyok ısınırken Sakatlanmış.
Fener yönetimi ucuz ve karlı oyuna girişti. Kazanılırsa hem borç yükü azalacak hemde takımın başında ucuz bir teknik adam olacak. Biraz akıllıca davranmakta iyimi ederler kötümü maç sonucu belli edecek. Takım hala iş başında olmayan 3 veya 4 teknik adamın her ay tazminat taksitlerini öder. Son yolcu Aykut oldu.. Kouman takım için bir ucuz şans ve seçenek.
Zaten açıklama olmadığına göre bu seçenek ortaya sürüldü.
Gerçekten bir teknik adam anlaşması olsa da tribünde oturur seyirci gibi bakardı. Konsantrasyonu bozmamak adına doğru davranış. Tabiki ses getirecek bir teknik adam alınsaydı bunu açıklayarak başka yönden bir konsantrasyon sağlamaya çalışırlardı.Derbi sonrası ya sıradan bir adam gelecek yine yada sezon sonuna kadar Kouman ile devam edilecek. Galatasaray
1-0 önde son dakikalar ilk yarıda
Maçta Galatasaray 2 farkla öne geçti ama Fenerbahçe yakaladı. Maç 2-2 sona erdi
Kouman dediğim gibi başımıza kaldı takım ona emanet edilir. Galatasaray arbede etti maşallah. Spora gel.. Bükemediğin bileği öpeceksin.
Fenerbahçe ipten döndü.
Maçı'da kazanabilirdi
Çok Fazla Oyuncu Değişikliği Oldu Galatasaray 2 - 3 olmaktan kurtuldu 2 - 2 bitti gine güzel maç oldu :D
Maçta Galatasaray 2 farkla öne geçti ama Fenerbahçe yakaladı. Maç 2-2 sona erdi
Kouman dediğim gibi başımıza kaldı takım ona emanet edilir. Galatasaray arbede etti maşallah. Spora gel.. Bükemediğin bileği öpeceksin.
Maçı seyrettim ve olayları da gördüm. Yanlış ve taraflı yazmışım gibi oldu..
Her iki takım oyuncuları da çok ayıp etmişler. Jailson fitili ateşlemiş.. Maç bitmiş ne kadar rahat adamlar. Bir sonraki maçta ne olacak? Hazımsız bir topluluk meydana getiren olaylar bunlar. Rövanş tam keşmekeş olur. Kimse ılımlı değil maalesef.
Bugün oynanan maçlar
Kasımpaşa 1 Antalyaspor 2
Akhisar Bld 1 Erzurumspor 1
Saat 19.00 da Başakşehir ve Beşiktaş maçı başlayacak
Bu maçta çok önemli.
aaa şuan futbolcahiliyiz @JK NEYMAR da olmasa ne olduğumuzu bilmeyecektik.