Defans oyuncusu olarak 10 numaraydı ama yorumlarına bişey diyemem
En iyi Fenerbahçe yorumcusu defans oyunculuğunu bilemem
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDefans oyuncusu olarak 10 numaraydı ama yorumlarına bişey diyemem
En iyi Fenerbahçe yorumcusu defans oyunculuğunu bilemem
Gaziantep Sivasspor'a 2-1 yeniliyor
Sumudica'nın son maçlarından biri büyük ihtimalle
Sumudica ile sözleşme yenilemezse gaziantep büyük hata yapar. Uzun zaman sonra böyle bi ivme yakalamışlar boşa gitmemesi lazım.
Smudica Galatasaraya gelecekmiş.
Kaynak ZOWH haber?
Sumudicaya Arap kulüplerinden yüksek ücretli bir teklif gelmiş büyük ihtimalle gider
Sumudica kafayı yedi Whisper abi :D
Bu akşam Galatasaray puan kaybeder ve kaos başlar. Fenerbahçe'ye Mesut Özil Galatasaray'a Aytaç Kara. Havada buram buram kaos kokusu var.
Trtspor da canlı seyrettim.
O anlatınca hakli duruyor, verdiği primleri cebinden verdiğini okumuştum.Lakin kulüp "takıma dağıtıyorsun bize de ver"diyerek maaşını yüzde 10 dusurelim demeleri hoş olmamış.
Adam deli dolu ne gelirse ağzına söylüyor direk kafadan.Sezon sonuna kadar burdayım ama bana saygı gösterilmiyor burada kalamam dedi.
Bunu demesi de iyi ,yalaka adamlar gibi kıvırmamış.
Trtspor da canlı seyrettim.
O anlatınca hakli duruyor, verdiği primleri cebinden verdiğini okumuştum.Lakin kulüp "takıma dağıtıyorsun bize de ver"diyerek maaşını yüzde 10 dusurelim demeleri hoş olmamış.
Adam deli dolu ne gelirse ağzına söylüyor direk kafadan.Sezon sonuna kadar burdayım ama bana saygı gösterilmiyor burada kalamam dedi.
Bunu demesi de iyi ,yalaka adamlar gibi kıvırmamış.
Evet basından saklamıyor böyle şeyleri direk söylüyor Türk Futbolunu böyle insanlar yükseltecek abi
Sumudica Gel Rizeye. Ekonomik sıkıntımız falanda yok. Hem güzel şehir
Sumudica Gel Rizeye. Ekonomik sıkıntımız falanda yok. Hem güzel şehir
Tomas da onun kramponlarını taşır anca :D
Tomas da onun kramponlarını taşır anca :D
Yok getirip götürecek
Süperlig'in en farklı galibiyeti hangisi ? Birazdan geçilebilir onun için soruyorum
Galatasaray Sow yapıyor resmen