Gs de 4 attı kardeşim demek sıkıntı rize de
fenerde 5 tane attı genclere
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGs de 4 attı kardeşim demek sıkıntı rize de
Rize maçında ligin en iyi stoperlerinden olan Meriah ne olduysa 2.lig topçusu gibi oynadı
Bu konuya nedense bakmak istemiyorum
Nedeni belli hazır bomba
Bos verin gelin ecmvf güncelleniyor orayı takip edelim
Beyler futbolu tadında konuşalım. Birbirinize çirkin ithamlardan sakının
Ben gsnin 6 atması anormal bir durum mu dedim? Sadece rize büyük takımlara karşi kötü oynadı bu sezon fb dışında.Fbye karşi ölümüne oynarlar takımlar genelde.
Yazın dedim ama
Zor konu kokacak bu gidişle
Yazmayalım
Ben gsnin 6 atması anormal bir durum mu dedim? Sadece rize büyük takımlara karşi kötü oynadı bu sezon fb dışında.Fbye karşi ölümüne oynarlar takımlar genelde.
neyse gencler küme duser bu oyuncularla zaten buyuk ihtimal
Abi iyi güzel konuşuyorsunuz da muğdat çeliğe ne diyorsunuz bunlar topçumu allah aşkına
Genelde bu konuya uğramam ama bu konudan üyelerin mesaj raporlaması beni rahatsız ediyor. Hava durumu sitesinde sohbet ortamı olsun diye Futbol konusu açtık, konuda tahrik edici söylemlerden uzak durun ve düzgün bir biçimde yorumlar yapın.
Kardeşim üslubuna dikkat et.Gel özelden tartışalim buraya saygım olmasa yazardim birkaç bir şey ama neyse
Öyle demeyelim, gençler kalecisi ilk maçına çıktı yanlış duymadıysam, tecrübesizliğindendir.
kaleci dediğin 1 hata yapar 2 hata yapar özellike as kalecisini bu maçta oynatmayarak gençelrbirliği polemiği başllatı
Kardeşim üslubuna dikkat et.Gel özelden tartışalim buraya saygım olmasa yazardim birkaç bir şey ama neyse
bende zor tutuyorum kendimi merak etme kardess
Hayret ediyorum .. Kapalı konu arkadaşlar sakin kalalım
Şimdi elinize ne geçiyor onu anlamış değilim. Milyon dolarlık eşekleri savunmak bizemi düşüyor. Çok gereksiz tartışmalar içerisindrsiniz. Benim forumumun üyelerine hiç yakıştıramadım ?