- Resmi Gönderi
bu kadar gecelegi nasil gorebiliyorsunuz
Kemerlerini bağla ve bekle fazla vakit uzak değil mevsimlik tahmin yapıyoruz oda gelecek sayılır
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbu kadar gecelegi nasil gorebiliyorsunuz
Kemerlerini bağla ve bekle fazla vakit uzak değil mevsimlik tahmin yapıyoruz oda gelecek sayılır
valla sizi bilmemde ben o 6 ocak sistemini bolgem adina(kocaeli) hic sevmedim 15cm kar yagdi olene kadar,ardindanda sulu kar yagdi ve hepsi gitti.Bence ya 6 ocakin cekidegi okadar batidan değilde daga dogundan yada 2015 deki efsane gelir isallah.
8OCAK beklemediyiz Sinan usta
byCOLDDD bir ay sabır sadece iyi örtü yapacak cinsten
İnşaallah hocam.
8 ocakta bu sistem gelmezse bunu paylascam sitede
Burada paylaş sakıncası yok. Kasım yarısı gelen sistem,Kasım sonu sistemi ve şimdiki sistemi bilen arkadaşları neden paylaşmadın merak ettim.
Uzun süreç dersin ama Ocak ve Şubat ayını sorarsın arkadaşlara.
Neyse hayırlı geceler olsun, hayırlısı olsun bakalım.
Tahmin edilir sadece, takdir Allah'tan buda bir gerçek.
Saatti saatine yağacak değil ya 1 ay önceden
Neyi paylaşacaksın salih onu anlamadım.
Güncel bu tarihi beklemeye devam ederim ben sizi bilmem ama güzel bir sistem için değer
Bu olası sistem 2004 senesinden 2 seviye daha iyi
peki ocakta izmire kar bekleniyormu
Gülüyorum size yazık yazık arslikta yagdirdiniz şimdi ocak yarın şubat boşuna tarih atmayın sustem gelirse marmaraya 28 aralık 4 ocak arası gelir
Gülüyorum size yazık yazık arslikta yagdirdiniz şimdi ocak yarın şubat boşuna tarih atmayın sustem gelirse marmaraya 28 aralık 4 ocak arası gelir
:D^^Gülmek iyidir genç kalırız bende gülüyorum size
GÜNCEL !!!!!!!!
NEREDEYSE TÜM SAHİL KESİMLERİNE KADAR ETKİLİ OLACAK
@Cenk eren dostum Aralık'ta hemde 12 sinde İstanbul gibi mega şehire kar yağmış diğer iç Anadolu doğu ve Karadeniz bölgelerini saymıyorum kar yağmış sen gel böyle bir yorum yap.
Dostum bak bizi eleştireceksen biraz geriye git yazdığımız yazılara bak daha ülke genelinde kar durumları bu kadar yaygın olmamışken bizler havaların böyle olacağını iddaa ettik.
Konuları kapatmışsınız gibi yorumlar yapmışsın dostum bak orda kocaman SORU VE GÖRÜŞLERİNİZ adlı konu var oradan yazabilirsiniz.