- Resmi Gönderi
Kimse için bahsetmek "zorunda" değilim. Akşam dediysem akşam bahsedeceğim demektir. Bu da ilk ve son uyarım olsun.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKimse için bahsetmek "zorunda" değilim. Akşam dediysem akşam bahsedeceğim demektir. Bu da ilk ve son uyarım olsun.
üsküdar sahili sormuştum cevap gelmedi galiba
üsküdar sahili sormuştum cevap gelmedi galiba
Sahiller sıkıntı kardeşim beklentini düşük tut 3-4 Ocak sistemi sınırda bir sistem 1-5cm anca örtü oluşur. Örtü sanıyorum ki kalitesiz olur.
@izmir742 bak 1 kere yazıyorum sorma daha 4-5 Ocak için konuşuyorum ilerisini sorma atarım inan
İzmir Merkez havada kar yada karla karışık yağmur görebilir 200 metre Rakım üzeri ince de olsa örtü oluşur yada kartopu oynanabilir.
Esenlerin Cm değiştimi 115 rakımım var kaç cm alırım
Esenlerin Cm değiştimi 115 rakımım var kaç cm alırım
Yok kardeşim CAN Ne dediyse o ama rakım iyi senin. Beklentiyi düşük tut sınırda sistem ama senin de rakım iyi.
Yok kardeşim CAN Ne dediyse o ama rakım iyi senin. Beklentiyi düşük tut sınırda sistem ama senin de rakım iyi.
Eyw 7 cm de kalalım ozaman :D
Aşağı yukarı çoğu soru cevaplamış durumda buna ek olarak İstanbul 7/8/9 Ocak tarihlerinde deniz etkisi kar yağışlarini iyi alacak durumda sabah yine bakarız sistem uzayabilirmi diye
Ülke genelinde kar alan bir çok şehir var cuma günü istanbul sabah tipi şeklinde yağış alır erken saatlerde bende çok erken kalkıp sizlerin için video cekicem
Eyw 7 cm de kalalım ozaman :D
Beklentiyi ne kadar düşük tutarsak hayal kırıklığı o kadar az olur.
Bu gece aksiyon tavan
Bu gece aksiyon tavan
o tavan da bizde varızzzzzzzzzzzz
Abilerim ya Kocaeli'de kar göstermiyor neden ya hani bugece baslicakti sadece cuma sabahı sulukar biraz sonra yağmur gösteriyor noldu ya sistemmi gitti ?
Abilerim ya Kocaeli'de kar göstermiyor neden ya hani bugece baslicakti sadece cuma sabahı sulukar biraz sonra yağmur gösteriyor noldu ya sistemmi gitti ?
Verildi cevabı güzel abim..Var denildi
Sistem patinaj eder hız alem diye.Yaslan arkana rahat ol
Anlamadim abim ya ne demek istedin
Anlamadim abim ya ne demek istedin
@KARTIPI de CAN da sana kar var dediler ya onu dedim..
Sadece beklemek kaldı işte