Teşekkürler abicim
3-8 Ocak Sistemi Analiz ve Soru-Cevap
-
-
- Resmi Gönderi
Randomize sorunu sorarsın cevap verilene kadar beklersin. Israr edersen ben de cevap vermemekte ısrar ederim bir dahakine haberin olsun. Senin kölen değiliz burada insanların işi gücü var.
-
kardeşim ayın 15 undan sonra soğuma olucak mı batı bölgelere kar yagdiracak şekilde sahil kesimler falan hepsi
-
- Resmi Gönderi
kardeşim ayın 15 undan sonra soğuma olucak mı batı bölgelere kar yagdiracak şekilde sahil kesimler falan hepsi
Şuan ayın 15'inden sonrasını söylemek güç kardeşim. Ne söylesek yalan.
-
Şuan ayın 15'inden sonrasını söylemek güç kardeşim. Ne söylesek yalan.
Valla haklisin 2 günlük sistem bile ya kaçıyor ya çok kuvvetleniyor 2 gün önceden bile zor belirleniyo neden acaba ben merak ediyorum
-
- Resmi Gönderi
Valla haklisin 2 günlük sistem bile ya kaçıyor ya çok kuvvetleniyor 2 gün önceden bile zor belirleniyo neden acaba ben merak ediyorum
İnsanlık hala yeterli teknolojiyi geliştiremedi. Atmosfer çok kaotik bir yapıya sahip.
-
Merhaba Kolay Gelsin Ankara Etimesgutta kar örtüsü oluşurmu bu hafta (rakım 891)
-
- Resmi Gönderi
Merhaba Kolay Gelsin Ankara Etimesgutta kar örtüsü oluşurmu bu hafta (rakım 891)
Arkadaşlar cevap yazar,bakarlar konumunuza
Ankara diagramı,olasılık var der yüzdelerle
-
Bu diyagramin Kocaeli olanı varmı acaba atarmisiniz
-
- Resmi Gönderi
Randomize 7-8-9 tarihlerini beklemek lazım 2.inci dalgada daha etkin soğuklar ve dek yağışları göreceğiz.
Bu diyagramin Kocaeli olanı varmı acaba atarmisiniz
Atalım ama sitemizde il il var zaten abim.Cepten sağa kaydır veya sol üstte menü tuşuna bas diyagramların da olduğu yer açılır.Tıkla ok işaretine ulaş il il diagramlara
Pc den de solda seçeneklersunuluyor oradan da ulaşılır
-
Abiler izmire kar yağacak mi
-
Suan çok güzel sulu kar yayo aksama saat kaç gibi kara döner Kocaeli rakım 115
-
Abiler izmire kar yağacak mi
Şu an yok kardeşim.
-
Suan çok güzel sulu kar yayo aksama saat kaç gibi kara döner Kocaeli rakım 115
Sıcaklık problemi var en fazla sulu kar yada karla karışık yağmur
-
Pazartesi - Salı günü yağacak kar İstanbul Ataşehir (110 Rakım) Birikim yapar mı?
-