- Resmi Gönderi
Bu tarihte iyi bir sistem söz konusu vakit yine erken farkımız olsun diyelim söyle olacak böyle olacak demiyorum ( efsane filan demiyorum ) lakin çok güçlü ihtimal bana yine guvenmenizi ve sabır beklemenizi istiyorum
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu tarihte iyi bir sistem söz konusu vakit yine erken farkımız olsun diyelim söyle olacak böyle olacak demiyorum ( efsane filan demiyorum ) lakin çok güçlü ihtimal bana yine guvenmenizi ve sabır beklemenizi istiyorum
Bu kez soğuk salınımı daha geniş ve güçlü gibi duruyor,Akdeniz 'i bile etki altına alacak bir durum söz konusu şuan tahmin bu şekilde
inş güzel olur bekliyoruz yine
2016 sonundaki gibi bir kış yapsa istanbul için süper olur
Bu kez soğuk salınımı daha geniş ve güçlü gibi duruyor,Akdeniz 'i bile etki altına alacak bir durum söz konusu şuan tahmin bu şekilde
En iyisi olsun inşaallah diyelim
En iyisi olsun inşaallah diyelim
Potansiyeli iyi gibi fakat siklon mu dek yağışlimi bekliyelim güçlü bir salinim
Abicim şuan için. Sistem en az alçaklara 10 cm yapar gibi görünüyor mu lütfen cacık sistemi paylaşma bize hayal kırıklığı yaşıyoruz.
Bu sistem ayın kaçında cevaplarsan çok sevinirim
20 ocak olabilir mi
Bu sistem ayın kaçında cevaplarsan çok sevinirim
Çok da önemi yok fakat 28 diyorum
20 ocak olabilir mi
Gfs dalga geçer gibi model çıktısı vermiş aldanmayın
Abicim şuan için. Sistem en az alçaklara 10 cm yapar gibi görünüyor mu lütfen cacık sistemi paylaşma bize hayal kırıklığı yaşıyoruz.
Abicim bu sistem izmire 5 cm ve üzeri kardan adam yapabilecek kar yağdırır mi
Çok da önemi yok fakat 28 diyorum
Abicim
Benim farklı güçlerim yok fakat isabetli tahminler yaparız 3 saat sonra bile hava değişim gösteriyor ben uzun vade tahmini yaparım gerisi ALLAH 'a kalır
Benim farklı güçlerim yok fakat isabetli tahminler yaparız 3 saat sonra bile hava değişim gösteriyor ben uzun vade tahmini yaparım gerisi ALLAH 'a kalır
Anlaşıldı şuan için iyi örtü gözükmüyor diyorsun abi.
bu sistem izmire kar yaparmi