Teşekkür ederim sinan abi
Ocak Sonu Sistemi ( 28 OCAK )
-
Sinan -
6 Ocak 2019 17:31 -
Kapalı
-
-
36. Enlemlere kadar kar yağışı olağan konumum 40 enleminde olduğu için ve denizellik etkisi olmadığı için kendimi şanslı sayıyorum rakım 760
-
Sinan tarih tam oturdu , sistem kendini belli etti bilgin olsun. İstanbul özelinde gece -8 dereceler..
-
Sinan tarih tam oturdu , sistem kendini belli etti bilgin olsun. İstanbul özelinde gece -8 dereceler..
Abi, Sinan abi 8 ocak sistemini de tahmin etti ama kuvvetini tutturamadı. Bu sistemde de aynısı olmaz demi?
-
EmreKaya kardeşim , kuvveti konusunda şüphemiz yok fakat Allah'ın takdirine de sual olmaz diyebilirim. Balkanlardan gelen soğuk hava dalgası ile aynı anda giriş yapacak gibi duruyor ve dediğim gibi Akdeniz üzerinden gelen aşırı yağışlı hava ile birleşiyor , enteresan olaylar ile karşı karşıya kalacağız.
Sinan benim bu yorumları destekleyecektir..
-
merih öyle bir yazıyorsun ki sistem için sabırsızlanıyorum...
-
UsTaD emin ol bende sabırsızlanıyorum. Amatör olarak tahminlerimizi yazıyoruz , meteoroloji sistemimiz de bizler gibi tahmin yapabilse de önceden tedbirler alınabilinse.. işini , mesleğini ve hobisini en iyi yapanlar bu dünyada hep ileriye gidebilmiştir. Forum olarak zirveye taşıyacaktır bizleri diye düşünüyorum , modeller destekledikce bizler de bilgileri aktarıyoruz ( tamamen hobi işi ).
Örnek ; MGM dün geceden itibaren İstanbul'a yağmurlu diyordu , güneşten gözümüzü açamadık ..
-
Sinan abi sistem gittimi ya herkes gitti diyor
-
Sinan abi sistem gittimi ya herkes gitti diyor
29 Ocak olmaz 2 Şubat olur ama olur. (Merih Abi Demişti.)
-
Sinan abi yöneticinin dedigini gordunuzmu can abinin dediğini bı açıklama yapicakmisin bize yani siteye
-
Sinan abi bi aciklama yap artık lutfen
-
- Resmi Gönderi
Hafta içini bekleyin diyorum hep sabırla beklemek lazim dedim
-
Esenler 115 M ( - )kaç olur
-
şu sistemi alabilsek keşke ya şu aralar hiç mutlu ve umutlu değilim
-
Sinan abi lütfen bı açıklama yaparmisin sistem gelmicek diyor sitedekiler
-