Cevap vermicekmisiniz
Ocak Sonu Sistemi ( 28 OCAK )
-
Sinan -
6 Ocak 2019 17:31 -
Kapalı
-
-
Arkadaşlar! Şubatın ilk haftasında gelme olasılığı yüksek bir sistem var. 1-2Şubat gibi olabilir. Sorup durmayın ECMWF ve GFS yi takip ediniz
-
Sinan abi ne zaman açıklama yapicak
-
- Resmi Gönderi
Bu tarihte iyi bir sistem söz konusu vakit yine erken farkımız olsun diyelim söyle olacak böyle olacak demiyorum ( efsane filan demiyorum ) lakin çok güçlü ihtimal bana yine guvenmenizi ve sabır beklemenizi istiyorum
Konuyu açınca ilk mesajim bu oldu , sonra elimize geçen bazı veriler sayesinde çok büyük sistem olma özelliğine doğru yöneldi bir kaç kez de gfs gibi günde 4 sefer takip edilen modelde gördük sabredip bekledik kar kapasitesi olsunda çok ses getiren sistem olansın dedik bekledik.
İşimizden alie hayatımızdan daha çok inceledik özen gösterdik bitmek bilmeyen İzlanda ab leri izin vermedi ben 26 27 Ocak tarihine kadar takip ederim belki ilk defa öteleme olur fakat ben daha takip ederim belki atmosfer bu sefer son saatlerde son günlerde eriyip giden sistemi Bu sefer bizi verir ne dersiniz? konuyuda açıyorum lüzumsuz yorum yazmayın rica ediyorum
-
Sinan abi ben şimdi anlamadım sistem gelicekmi gelmicekmi
-
Sinan abi ben şimdi anlamadım sistem gelicekmi gelmicekmi
Yazıyı tekrar oku anla.
-
Anlamdim işte oyuzden soruyorum dime
-
- Resmi Gönderi
Anlamdim işte oyuzden soruyorum dime
Güzel abim
Sinan usta aynen şöyle der
" İzlanda ab leri izin vermedi ben 26 27 Ocak tarihine kadar takip ederim belki ilk defa öteleme olur fakat ben daha takip ederim belki atmosfer bu sefer son saatlerde son günlerde eriyip giden sistemi Bu sefer bizi verir ne dersiniz? "
Ben hala beklerim diyor.Bizde bekliyoruz olur mu?olur.Gelir mı? gelir hava bu.
Bekleyelim bakalım abim
-
ecmwf cılız bir sistem soktu 28 ocakta ama gfs pek oralı değil...
-
- Resmi Gönderi
ecmwf cılız bir sistem soktu 28 ocakta ama gfs pek oralı değil...
Şimdilik ufak cılız takibe devam bu sistem bende çok önemli ileride bir tarih için
-
Sistem hakkında bilgi ne zaman gelicek
-
Sistem hakkında bilgi ne zaman gelicek
Bu sistemden pek beklentin olmasın, efsane sistem 7-10 şubata sarktı der merih abi
-
-
- Resmi Gönderi
Şubat ayı tahmini paylaşımı yapacam o yuzden oda pazartesi gününe sarka bilir
-
buzlar sarksın artık
-
Sinan
25 Ocak 2019 18:58 Konuyu kapattı. -
Sinan
26 Ocak 2019 20:05 Konuyu kapattı. -
CAN
5 Aralık 2019 17:39 Konuyu bu forumdan TT Sinan NN bu foruma Eski Tahminler (Arşiv) taşıdı. -
Sinan
2 Şubat 2024 10:46 Konuyu bu forumdan Tahmin (Arşiv) bu foruma Sinan ( ARŞİV ) taşıdı. -
-