Sinan hocamızı tebrik ediyorum nokta atışı yaptı. Tarih vermek her yiğidin harcı değil.
24 Şubat Kutup Soğukları Başlangıçı
-
-
hocam antalya için sistem ne der
-
Geliyor Gönlümün Efendisiii..
-
- Resmi Gönderi
hocam antalya için sistem ne der
ihtimal yüksek
-
- Resmi Gönderi
Sinan hocamızı tebrik ediyorum nokta atışı yaptı. Tarih vermek her yiğidin harcı değil.
Teşekkür ederim cm hesaplamada ve yağış miktarı da senden >>>WinteR<<<
-
- Resmi Gönderi
iyi akşamlar bişey sormak istiyorum çoğu meteorolog (internetteki) cumartesi pazar hava 0-3 derece arası olucak karla karışık yağmur yağacakmış
ve pazar sabahı yağışlar kesilicekmiş ne kadar doğrudur sizin tahminleriniz nelerdir yani şu gün kar yağışları kesilcek hava şu derece olcak gibi
-
- Resmi Gönderi
iyi akşamlar bişey sormak istiyorum çoğu meteorolog (internetteki) cumartesi pazar hava 0-3 derece arası olucak karla karışık yağmur yağacakmış
ve pazar sabahı yağışlar kesilicekmiş ne kadar doğrudur sizin tahminleriniz nelerdir yani şu gün kar yağışları kesilcek hava şu derece olcak gibi
Basınç alanları ab ve yb var ondan dolayı çok erken olur bizler 850 pha daki soğuk katmada daha güçlü sinyaller bekliyoruz 850 pha ya -16 gelirse yada -14 sıkıntı yağış için olmaz kar olur
-
- Resmi Gönderi
Yağışların ne kadar süreceği ve şiddeti için erken diyosunuz yani
-
- Resmi Gönderi
Yağışların ne kadar süreceği ve şiddeti için erken diyosunuz yani
Bu sene sıkıntı oldu modellerde o yüzden emin ol bu cumartesi başlar geceden kara döner 27 de yağmura dönme ihtimali var o ihtimal üzerinden bu temkinli davranmam yoksa bol keseden yazardım
-
- Resmi Gönderi
ECMWF akşam sürpizi yaptı
-
Pes etmek yok takibe devam.
-
- Resmi Gönderi
Bu saatten sonra ben kaale almam
Geliyor beyaz gelincik abilerim
Sabaha yola gelir
-
Gece gfs ne edecek bakalım
-
Neyse sanırım artık Bolu olarak rahatız.Ecm nin sürekli batılayan modeline karşın tam sınırdan kazanıyoruz.Büyük ihtimalle sistem marmara ege batı karadeniz ve batı akdenizde etkisini gösterecek.Diğer kesimler için öyle ahım şahım bir umudum kalmadı.Sizin gibi bu kadar bilgili uzmanların yaninda bilmislik yapmak istemem sadece benim görüşüm.Yanlişsam düzeltin lütfen
-
- Resmi Gönderi
Her zaman dedim bu Sistemin kazananı orta ve batı Karadeniz olacak Marmara ise Ortada ne iyi Ne kötü
-