- Resmi Gönderi
İstanbulda okullar tatil edildi
Gözünüz aydın
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbulda okullar tatil edildi
Gözünüz aydın
Hadi bakalim tam gaz devam
Başlangıcı iyi yaptık şimdi devamına bakıyoruz ayın 26 dan sonrasına odaklanıyoruz şimdiden hayırlı olsun
Sistemci5534 eline sağlık abim
çarşamba günü için oturdugum yere konya beysehır 3-6 cm kar uyarısı var, dogruluğu nedır abiler?
çarşamba günü için oturdugum yere konya beysehır 3-6 cm kar uyarısı var, dogruluğu nedır abiler?
Şu durumda doğru tahmin
Burası 27 şubat sistemi konu yeriyse soru soraıym :D mgm istanbula yağmur vermiş bu sabah bu düzelirmi ki bence düzelmicek
tekrar söylüyorum, MGM 3 gün önce sulu kar veriyordu. 23-24 Subat ’a, ben zaten mgm den bakmıyorum sizede tavsiye etmem. Radar hariç
tekrar söylüyorum, MGM 3 gün önce sulu kar veriyordu. 23-24 Subat ’a, ben zaten mgm den bakmıyorum sizede tavsiye etmem. Radar hariç
Mgm son günler kala değiştiriyordu 27 şubata 2 gün kaldı değişmedi zaten gfs de iyi vermedi öğlen akşamada tahminimce iyi vermicek 27 şubat diye bi sistem kalmaz
27 Şubat sistemi için İstanbul'da yer seviyesi sıcaklık sorunu olacağın dan suan -8 rakımı düşük yerlerde kar yapma durumunu zayıflatır.yani sulu kar kky durumları ortaya çıkar.
Bu geçtiğimiz sistemde Anadolu yakası olarak bunu yaşadık rakımı yüksek yerler saf kar durumu almış olsada rakımı düşük yerde sulu kar kky durumları oluştu.
Özelikle sistemin bitmesine yakın yer seviyesinin önemi bir kez daha ortaya çıktı yağan saf kar toprağa zemine yada her hangi bir yere temas etmesi ile erimesi bir oldu.
Bu çok üzücü bir olay olasada artık kışın son günleri mevsim normali diye değerlendirebiliriz.
İstanbulda kar kky gun boyu gorulebilir ve etkili oluyor