Bu arada İstanbul'da inanılmaz bir sis var Sultangazi öyle en azından yatağında şu an uykuda olanların bu ana şahit olmasını isterdim
enverziyon riski olduğu için alçak kesimlere kadar soğuk havaları hissedebilirsiniz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu arada İstanbul'da inanılmaz bir sis var Sultangazi öyle en azından yatağında şu an uykuda olanların bu ana şahit olmasını isterdim
enverziyon riski olduğu için alçak kesimlere kadar soğuk havaları hissedebilirsiniz.
Senin konumda nasıl durum ?? Analizci
sis var mı ? O taraflarda yani ?
Ben İst oturuyorum ki, Ankaradayım ben. Yaz'ın birkaç iş nedeni dışında oralara gelmem.
Tamam öyle ise ama buralarda acayip bir sis var sis deyince aklıma gelen tek yer ne hikmetse Bolu dağında mola verirken karşılaştığım tablo var hava oldukça soğudu gece gündüz arası fark arttı doğal olarak sis oluşuyor
Tamam öyle ise ama buralarda acayip bir sis var sis deyince aklıma gelen tek yer ne hikmetse Bolu dağında mola verirken karşılaştığım tablo var hava oldukça soğudu gece gündüz arası fark arttı doğal olarak sis oluşuyor
Kışın bizim buranın yağışlarının yarısını Bolu aldı soğunu hep biz kaptik. Bolu'da 2 sene kaldım bilirim oranın dağını ovasını. :thumbup:
Aynen Bolu güzel şehir tam benlik bakalım ilerde bi Abant'a gezim olabilir inşallah
Bu arada Sultangazi 6,3 derece gündüz 16 dereceleri görebilir yağmur da başlayabilir özellikle
Yarın Öğle Trakyada Akşam İse İstanbul genelinde başlar yağışlar. Öğlen kuzeyden güneye doğru sıcaklıklar düşüyor. Poyrazın karayele dönmesiyle soğuk hava var.
Soğuk bir periyotta yız Nisa'na göre İstanbul geceleri özellikle oldukça soğuk ve serin,mevsime göre yani
Soğuk bir periyotta yız Nisa'na göre İstanbul geceleri özellikle oldukça soğuk ve serin,mevsime göre yani
Zaten bu aylar benim gözümde hayla kış ayları olarak geçiyor. Tek sıkıntı Kar yok. İşte oda olsaydı herşey tam olacaktı. kış maceram erken bitti.
Kar olmaması çiftçileri ve ürünler açısından iyi aslında en azından don olayı olmadığı müddetçe sıkıntı depil
Kar olmaması çiftçileri ve ürünler açısından iyi aslında en azından don olayı olmadığı müddetçe sıkıntı depil
Buralarda daha birsey yok, bizim iç Anadolu'nun Sabah ayazları meşhur öğleye kadarda 0 derecenin üstüne zor çıkar. 0-1 dereceler arasında geziyoruz.
1 ay önce Ankara'ya iş için gitmiştim değişik bir yer çok yüksek yerleri de var etlik tarafları keçi Ören ama çukurda kalan yerleri de var. Telefonumdaki rakım ölçer program etlik te 1040 metreleri gördü ama doğru ama yanlış
1 ay önce Ankara'ya iş için gitmiştim değişik bir yer çok yüksek yerleri de var etlik tarafları keçi Ören ama çukurda kalan yerleri de var. Telefonumdaki rakım ölçer program etlik te 1040 metreleri gördü ama doğru ama yanlış
Kizilcahamam- Bağlum Taraflarına Gelseydin Güzel Kar Yağışları Görürdün. Sanirsam bu sene içinde 40 cm yakın kar gördüm, geçen seneye nazaran bu sene iyiydi ama sadece 1 sistem aldık. 2 gün sürdü.