- Resmi Gönderi
Burası oranın 10 da 2 civarı rakımı var ama Ankara yerine göre az yağış alıyor hele hele çevresindeki illere kıyasen o taraflara yolum düşmedi kardeşim şubat ayı idi hafif kar vardı yüksek kesimlerde sadece
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBurası oranın 10 da 2 civarı rakımı var ama Ankara yerine göre az yağış alıyor hele hele çevresindeki illere kıyasen o taraflara yolum düşmedi kardeşim şubat ayı idi hafif kar vardı yüksek kesimlerde sadece
Burası oranın 10 da 2 civarı rakımı var ama Ankara yerine göre az yağış alıyor hele hele çevresindeki illere kıyasen o taraflara yolum düşmedi kardeşim şubat ayı idi hafif kar vardı yüksek kesimlerde sadece
Subattami geldin ? Şubat'ta adam akıllı kar alamadık zaten hatta havalar yeni yeni ısınmaya başlamıştı. Yağışlar evet bolge geneline bakacak olursak düşük seyrediyor. Sebebi ise Yağışlar Ankara'ya ulaşana kadar kütleler eriyor. Akdeniz ve Batıya yakın olan İller bizden şanslı bu konumda.
@ANALİZCİ @FOREVERSYSTEM Allah sizi :lol:
Len beni uyutmuş bi sürü kelam etmişssiniz..Az daha konuşsanız akraba çıkacakmışsınız ;( sizi gidi gece kuşları sizi..Bu akşam ikinizde forumda olun yoklama edecem :boks: :boks:
ISTANBUL °C, 16°C
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Hava sıcaklıkların da önemli bir değişiklik beklenmiyor
Rüzgar,Güney ve güneybatıdan(Lodos) hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.
Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve yer yer gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Sabah saatlerinde doğusunda yer yer pus hadisesi bekleniyor.
ISTANBUL °C, 15°C
Suskunluğumuzun sonunda fena şeyler olacak gibi.
Ne gibi fena şeyler derken ? :roketatar:
Atmosferde extreme hava olayları
İstanbul'a art arda bir kaç tane daha afrika atağı gelsin denizler daha daha da ısınır ne güzel
İstanbul'a art arda bir kaç tane daha afrika atağı gelsin denizler daha daha da ısınır ne güzel
ecm ye kalırsa sibirya atağı alırsak şaşırmam bu sene çok enteresan bir sene yaşadık. Elle tutulur 1-2 kar dalgası var ancak soğuklar bir türlü kırılmıyor nisan ortası gelmesine rağmen.
ecm ye kalırsa sibirya atağı alırsak şaşırmam bu sene çok enteresan bir sene yaşadık. Elle tutulur 1-2 kar dalgası var ancak soğuklar bir türlü kırılmıyor nisan ortası gelmesine rağmen.
Ecmwf Senaryoyu vermekle meşgul. Ana Senaryo İse zor dayanıyor. Ben zannetmiyorum en düşük +5 olur. İç ve doğu bölgelerimizde kar ihtimali var. Marmara icinse Tırtt.
Artık olmasın analizci kar felan. Mümkünse Rabbimden tek dileğim artık tam anlamı ile bahar moduna girelim.
İç Anadolu ve doğu Anadolu dışında kalan tüm bölgelerimizde kış bitmiştir. Bana göre
yağmur başladı istanbulda an aitibari ile
GFS İstanbul yer sıcaklığı tahmini