- Resmi Gönderi
Geç olsun güç olmasın arkadaşlar gelecek inşallah çok bir beklentim yok ama özellikle perşembe gecesi ve cuma gündüz en etkili yağışı alabiliriz. O da 15-20 cm yaparsa öper başıma koyarım totalde.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGeç olsun güç olmasın arkadaşlar gelecek inşallah çok bir beklentim yok ama özellikle perşembe gecesi ve cuma gündüz en etkili yağışı alabiliriz. O da 15-20 cm yaparsa öper başıma koyarım totalde.
6 Ocak sistemi ile ben bu kışı kapattım.Bu sistem benim için tadımlık sistemdir.15-20 cm alsak yeter
6 Ocak sistemi ile ben bu kışı kapattım.Bu sistem benim için tadımlık sistemdir.15-20 cm alsak yeter
Ya o ayda yılda bir olur. Kaldı ki kar kalınlıkları babında bence rekorlarda hatta çoğu yer rekor kırdı.Ama bu sene garip ne zaman ne olacağı belli olmaz snow day. Şubat bitmeden ben kesin konuşamam. Kaldı ki istanbulun en sert kışlarını genel olarak ocak sonu şubat başı alırdık çoğu kez bazen şubat ortası.
İstanbul için kış Şubat ayıdır zaten
Hep Anadolu şanslı diyorlar.Yine kaymağı Avrupa yiyor. :D
BU akom ne zaman açıklama yapsa olay değişiyor :thumbsup::thumbsup:
Karaya çıkınca kütleler eriyor malesef
Karaya çıkınca kütleler eriyor malesef
bekleyelim bakalım
İstanbul/Bahçeşehir an itibariyle toz şeklinde kar yağışı yağıyor.
İstanbul/Bahçeşehir an itibariyle toz şeklinde kar yağışı yağıyor.
Gönder gelsin kardeşim catisma catisma
Hadi hayırlı olsun
Kısa süreli toz şeklinde kar aldık
observations raporu bekliyorum. Bakalım bizim kütleler boş mu dolu mu olacak....
Bu arada sitede hata alıyorum varsa siz paylaşırsanız sevinirim.
observations raporu bekliyorum. Bakalım bizim kütleler boş mu dolu mu olacak....
Bu arada sitede hata alıyorum varsa siz paylaşırsanız sevinirim.
Forumda mi hata alıyorsunuz? ?
hayır hocam forumda degil.