İstanbul/Bahçeşehirde Toz şeklinde kar etkisini artırmaya başladı.
İstanbul Meteorolojik Yorum Konusu
-
CAN -
17 Ocak 2017 13:59 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
İstanbul/Bahçeşehirde Toz şeklinde kar etkisini artırmaya başladı.
Gardaşım ne yapıyorsun az önce başakşehirdeydin. Ne ara geçtin bahçeşehire metrobüsten mi yazıyorsun haha :D
-
@Snow Day hocam sistem bahsettiğimiz gibi tam aktif oluşu sabahı bulacak gibi yüksek basınçlı sistem yukarıya baglı olduğu için yukarının tam seviye sogugu almasını bekleyeceğiz. Buda gece 06:00 ya kadar zaman demek şuan baktığım verilere göre.
Radardan baktığımda istanbulun belli başlı yerlerine minik minik dekler gelmeye başladı.sogumanın oturması ile bu dekler büyüyecek.. -
Gardaşım ne yapıyorsun az önce başakşehirdeydin. Ne ara geçtin bahçeşehire metrobüsten mi yazıyorsun haha :D
kar takibi yapıyor galiba hocam.
-
Hayır hocam ben bahçeşehirde oturuyorum bazen yanlışlıkla başaksehir yazıyorum.Hem başakşehir yazmamışım
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
sutlangazi 15 dakika önce kar başladı anlık videolarımdan -
İstanbul sabahı bekle
İyi geceler ^^ -
- Resmi Gönderi
İstanbul sabahı bekle
İyi geceler ^^Dikkat ettim hep:00.33 de iyi geceler diyor gidiyorsun.Snow day tam da karpuz zamanı ama GFS güncelleme saati catisma :rolleyes:
-
Subliminal mesaj mi veriyor yoksa :D catisma :D
-
Bütün sırrı bozdun yaaaa :D
-
- Resmi Gönderi
Bütün sırrı bozdun yaaaa :D
Hadi ya :D catisma ?(
-
- Resmi Gönderi
catisma :love: catisma
-
- Resmi Gönderi
-
Şimdi show başlıyor catisma
-
- Resmi Gönderi
Şimdi show başlıyor catisma
İki kar tanesi görecem diye cama yapıştım. Ama görüyorum şu an ikiden fazlasını ama 3-4 tane en fazla :D:D
-