Zaten örtü zor. İstanbul'un doğusuna gidildikçe kar miktarı artıyor. Aydos ince bir örtü alabilir. Çamlıca'da bile görsel bir kar bekliyorum. En fazla çer çöp üzerinde kar birikimi olur.
İstanbul Meteorolojik Yorum Konusu
-
CAN -
17 Ocak 2017 13:59 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Zaten örtü zor. İstanbul'un doğusuna gidildikçe kar miktarı artıyor. Aydos ince bir örtü alabilir. Çamlıca'da bile görsel bir kar bekliyorum. En fazla çer çöp üzerinde kar birikimi olur.
Eline sağlık Siberian
-
-
- Resmi Gönderi
İstanbul uyuma :catisma: :catisma:
An itibariyle Samandıra kopuyor, muşşş @>>>WinteR<<< hocammmmmmmmmm -
- Resmi Gönderi
Bazı yerlerde kar var mış Şuan
-
Sancaktepede şuan yağış başladı an itibariyle hızlanarak devam ediyor.yagis biçimi şuan sulu kar. Graupel yağış söz konusu
-
- Resmi Gönderi
:sniper: :sniper: :catisma: :catisma:
İstanbul da bir güzel,İstanbul kadar güzel
Galata kulesi kamerasına tıklayalım :alkis: :alkis:
http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/ -
Duydum bende istanbul bazı yerlerde kar başlamış hayırlı olsun darısı bize inşallah kışa sürede özletti kendini "beyaz aşk"
-
bekledik seni deliler gibi ey sevgili
-
:sniper: :sniper: :catisma: :catisma:
İstanbul da bir güzel,İstanbul kadar güzel
Galata kulesi kamerasına tıklayalım :alkis: :alkis:
http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/Şu anda Galata Kulesi kamerasında hafif kar yağışı ve karla karışık yağmur var. Açıp bakan görür. Aynı bu linkten. Birde çok güzel gösteriyor. Teşekkürler @whisper
-
An Itibari ile Eyüp Alibeyköyde Kky Başladı ve oraj hadisesi de yaşandı bu gece uyumak yok ayrıca güvenlik personeliyim ve gece nöbetindeyim :catisma: :catisma:
-
- Resmi Gönderi
An Itibari ile Eyüp Alibeyköyde Kky Başladı ve oraj hadisesi de yaşandı bu gece uyumak yok ayrıca güvenlik personeliyim ve gece nöbetindeyim :catisma: :catisma:
Bu gece sendeniz ben kendimi daha sonraki sisteme saklıyorum
-
- Resmi Gönderi
@eKo_3425 kolay gelsin, hayırlı işler abim. Foto beklerik ona göre :thumbsup:
@meteorolog21 abim gerçekten kameralar güzel. -
@Sinan Hocam Açık Konuşmak gerekirse bende sizinle aynı fikirdeyim evet havada ilk kar tanelerini görmek bizim gibi kar severleri mutlu edebilir bende deli gibi bir karseverim ama bu tip sistemler sadece beni ufaktan sevindirir fakat tatmin etmez tatmin etmesi için yerde en az 50 cm kar olması lazım benim nazarımda Ama bunada şükür diyorum Cenabı Allah bize bunu da göstermiş oldu
-
@whisper Hocam Şayet Kky Saf Kara Dönüşürse o vakit foto atarım no problem
-