- Resmi Gönderi
Durumu çok abartıyorsun. Bekle 6 Ocak sonrasını. Atom bombası etkisi yaratacak.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDurumu çok abartıyorsun. Bekle 6 Ocak sonrasını. Atom bombası etkisi yaratacak.
İstanbul'da hava o kadar güzel ve yumuşak ki bir yürüyüş yapın derim.Spor önemlidir.Ocak ayında zamanınız olmayabilir. :catisma:
diyagramı bekliyordum gayet güzel çıkmış -10 senaryosu bi hayli fazla control sıcakta kalmış ana çıktı senaryolara uymuş bu sevindirici haber..Hocam Bartın meteociel gfs diyagramına ulaşamıyorum ben nedense yardımcı olabilirmisiniz bu konuda yaklaşık 2 aydır giremiyorum gfs meteociel diyagramına.
diyagramı bekliyordum gayet güzel çıkmış -10 senaryosu bi hayli fazla control sıcakta kalmış ana çıktı senaryolara uymuş bu sevindirici haber..Hocam Bartın meteociel gfs diyagramına ulaşamıyorum ben nedense yardımcı olabilirmisiniz bu konuda yaklaşık 2 aydır giremiyorum gfs meteociel diyagramına.
sadece i harfi eder sıkıntı bazen..buradan sileyim sen bak..İSTANBULDA BİR GÜZEL GİBİ BİŞEY OLDU BARTIN BURADA
Paylaşıldı Hocam Teşekkür ederim bu mesajıda silebilirsiniz.. Bu arada Ben neden ulaşamıyorum meteociel Gefs diyagramına bunun sorununu bi türlü çözemedim diger diyagrama girebiliyorum da buna ulaşamıyorum.
İ harfini kullan ı yı kullanma
@Atmosfer sen iste ben senin ev adresinin diyagramını alayım arkamız sağlam yani sen yeterki bölge yer şöyle
@>>>WinteR<<< Hocam Bartınlıyım şuan Kastamonuya bağlı bi ilçesi Bartın a Yakıni Kastamonuya 2 saatlik yol var nerdeyse o diyagramlara nasıl ulaşacagım bilmiyorum yardımcı olun bana
İ harfini kullan ı yı kullanma
Hocam nasıl i harfini kullanacagım ayriyetten diyagrama ulaşabilecegim bi site var mı