Aksam Anadolu yakasında ufaktan başlayacak kar yağışı gece geç saatlerde tüm İstanbul'da yer yer etkili olacak
İstanbul Meteorolojik Yorum Konusu
-
CAN -
17 Ocak 2017 13:59 -
Kapalı
-
-
Istanbul Avrupa yakası için kar durumu çok az durumda rüzgarın kuvvetine bağlı değişebilir.
Takibe devam -
-
Yarin sabah kar basliyor.
-
- Resmi Gönderi
Yarin sabah kar basliyor.
Haydi hayırlısı. Gece uyumam diyenler var :D sende tetikte bekle. Tüm arkadaşlardan fotoğraf paylaşımı bekliyoruz.
-
yanlış konu ya yazdım :D
-
- Resmi Gönderi
yanlış konu ya yazdım :D
E nedek sana uyanda kabahat :rofl:
-
Sancaktepede şiddetli rüzgar ve dondurucu bir hava hakim şuan
-
- Resmi Gönderi
Esenler yağmur 4 dereceler de yarın süpriz bekliyorum sabah Kar olursa devam olur
-
Gecenin ilerleyen saatlerinde karlakarisik gorebiliriz. Graupel olasiligi var mi?
-
- Resmi Gönderi
Gecenin ilerleyen saatlerinde karlakarisik gorebiliriz. Graupel olasiligi var mi?
Gündüz olabilir
-
Graupel olursa kisa sureli bile olsa ortu olasiligi mevcut.
-
- Resmi Gönderi
Esenler yağmur 4 dereceler de yarın süpriz bekliyorum sabah Kar olursa devam olur
Bazı yerler şuan eder abilerim..Büyük çamlıca küçük çamlıca da var yağış :minigun: :catisma:
http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/ -
Yarın öğle saatlerinde sonra dewpoint devreye giriyor İstanbul için saf kar alarmı öğlen saatlerinde sonra başlıyor....
-
Suan camdan disari baktim ve hic beklememistim. Kar taneleri gozuluyor. Dew point 0 dereceye inmesiyle karlakarisik yagmur basladi.
-