yani 500hpa daki sicaklik toprakustu sicakligi etkiliyo dimi
O kadarını bilmiyorum kardeşim onu @Can @Sinan @Sistemci5534 ve @>>>WinteR<<< daha iyi bilir.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyani 500hpa daki sicaklik toprakustu sicakligi etkiliyo dimi
O kadarını bilmiyorum kardeşim onu @Can @Sinan @Sistemci5534 ve @>>>WinteR<<< daha iyi bilir.
@ANALİZCİ adama detaylı açıklama yaparmısın
On-line olduğunu gördüm.
Anlık
500 hPa, deniz seviyesinden yaklaşık 5500 metre yükseklikteki sıcaklık, nem, rüzgâr dağılımı ile bu seviyedeki havanın kalınlığını göstermektedir. Gelen Soğumalar Ne Kadar Şİddetli Olursa Yukarı Üst Seviye Katman Dediğimiz Olayda Bir Okadar Soğuyor. (2m) Topraküstü Sıcaklığınıda Etkiler Olumlu Yönde.. Burdan Kontrol Edebilirsin.. https://www.meteociel.fr/modeles/gfse_c…de=0&mode=9@UsTaD Sende Açıklamışssın Aynı Anlamı Taşıyor.
havada da olsa kar görsek özlem gidersek beyaz sevgili ile ne güzel olur :hmm:
cok sagolun ustadlar aydinlattiniz
Bu aralar aksıyon başlar büyük ihtimal olur tam verilere bakmadım ama klasik beylikdüzü Çatalca b.çekmece bandı oluşur @Can hocanın dediği gibi suan Beylikdüzü’nde güneş açtı ksr topluyo herhalde
Bu bandı ihmal etmeyelim tabii. Asıl yüksek kar ihtimali bu bölgelerde var. Çatalca-Silivri tarafında.
Akşama doğru kütleler daha güçlü hale gelir. An itibariyle kar değerlerine gerilemeye başladık.
An itibariyle Beykozda karla karışık başladı...
@Can senin konuda soru sormuşlar genel bi açıklama yaptım ama sen ayrıntlı yazarsın
Akşam Saatlerinde İstanbul İçin Genel Şartlar İyi Gözüküyor. Doğuda Kalan Kısım Biraz Daha Şanslı. Anadolu Yakası! Radarı Takip Edin.
Sultangazi tek tük ince kar atıyor arada KKy olarak devam ediyor
Hava soğuk ve bulutlu kar yağar mı bilmem
Kütleler yaklaştıkça dağılıyor ne hikmetse
Karadeniz harbiden rezalet iş çıkarıyor. Şu saatten sonra ne gelse şansımızadır.