Bildigin Nisan Havaları Yaşıyoruz,Sanki Ekimden Kasıma giriş yapıyoruz tek haneli sıcaklıklar ama tarih şubat 7 diyor yani 3x5 : 15 derece sıcaklıklar Yüce Yaradandan Ülkemize Bereketini eksik etmesin diye dua ediyoruz bu sene bence Haarp a kurban gittik Rusya Bile sıcak havalardan dolayı amerikayı suçlu gösteriyor haarp yapıyorlar diye.
İstanbul Meteorolojik Yorum Konusu
-
CAN -
17 Ocak 2017 13:59 -
Kapalı
-
-
Harp falan yok yok yok
-
- Resmi Gönderi
HAARP ile ilgili yabancı ve Rus kaynaklardan araştırmalar yaptım. HAARP gerçektir ve bu güce sahip olanlar depremler, seller, kasırgalar, heyelanlar ve güçlü kar fırtınalarına kadar atmosfer ile oynayabilirler fakat Rusya elindeki imkanlarla özel günlerde kar yağmasını engelliyorsa, Kuzey Kore ve Çin de bu yola başvuruyorsa Amerika'nın gidip kendi topraklarını milyonlarca dolar zarara sokacak şeyler yapacağını düşünmüyorum. HAARP gerçektir ama kullanım sebebinin Amerika'da yaşanan kuvvetli kasırgalar ve kar fırtınalarıyla bir alakası olduğunu düşünmüyorum.
-
hocam bende biraz araştirdim biyerde şu yaziyodu amerika harpi 2015 in 13marta kapatdı.
-
ZaTen bütün haberler 2015 öncesi
-
yapmayın Allah aşkına gidip elin gevuruna mı güvenecegiz bilmiyormusunuz onların huyunu kapattık derler kapatmazlar 2015 öncesi haber varsa bilinki oynanıyor iklimlerle amerika ya güven olmaz hatta hic bi yabancı ülkeye güven olmaz İran da dahil buna adam bile bile haarp yapıyorum der mi iklimlerle oynuyorum der mi haberlerde sadece iklimleri değiştirme teknolojisi denir fakat oynanıyor amerikanın soğuk olmasına ne bakıyorsunuz adamlarda teknoloji varki zarara bakmadan herşeyi mevsiminde yaşamayı isterler 100 milyon dolarla koskoca amerikanın batacak hali yok.
-
- Resmi Gönderi
yapmayın Allah aşkına gidip elin gevuruna mı güvenecegiz bilmiyormusunuz onların huyunu kapattık derler kapatmazlar 2015 öncesi haber varsa bilinki oynanıyor iklimlerle amerika ya güven olmaz hatta hic bi yabancı ülkeye güven olmaz İran da dahil buna adam bile bile haarp yapıyorum der mi iklimlerle oynuyorum der mi haberlerde sadece iklimleri değiştirme teknolojisi denir fakat oynanıyor amerikanın soğuk olmasına ne bakıyorsunuz adamlarda teknoloji varki zarara bakmadan herşeyi mevsiminde yaşamayı isterler 100 milyon dolarla koskoca amerikanın batacak hali yok.
Atmosfer bu yazdıkların için konu açtım oradan yazmanı istiyorum sen abd ona derken İngilizleri araştırmanı tavsiye ederim:düşünen:
-
- Resmi Gönderi
HAARP tesislerinin kapatıldığını sanmıyorum şahsen.
-
CAN
8 Şubat 2018 16:29 Konuyu bu forumdan İl Tahminleri/Uyarıları bu foruma Bölgesel Tahminler/Uyarılar taşıdı. -
- Resmi Gönderi
İSTANBUL'A BEKLENEN MİSAFİR GELDİ
İstanbul'da beklenen kar yağışı kentin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı.
İstanbul'da aylardır beklenen kar yağışı kentin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başladı. Silivri'de sabah saatlerinde yağmaya başlayan karın gün içinde kent merkezine kadar inmesi bekleniyoR(alıntıdır)
-
- Resmi Gönderi
İSTANBUL 'da beklenen kar yağışı sabah saatlerinde etkili olmaya başladı. Beylikdüzü ve Hadımköy'de lapa lapa kar yağdı.
İstanbul'da aylardır beklenen kar yağışı sabah saatlerinde etkili olmaya başladı. Kentin yüksek kesimlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede etkisini arttırarak şehrin merkezine kadar indi. Beylükdüzü ve Hadımköy'e lapa lapa kar yağıyor
-
- Resmi Gönderi
Haydeeeeeeee
Küçük çamlıca fena kar eder
http://www.istanbuluseyret.com/TuristikKameralar/
Kar yağışı kentin batı kesimlerinde etkili olmaya başladı. Kar yağışı aralıklarla lapa lapa şeklinde de yağıyor
-
- Resmi Gönderi
Küçük çamlıca
-
gözünüz aydın hocam :üzgün2::üzgün2:
-
- Resmi Gönderi
gözünüz aydın hocam :üzgün2::üzgün2:
Evet yağış alanların gözleri aydın.
-
- Resmi Gönderi
Büyük çamlıca ve küçük çamlıca da güzel görüntüler var