- Resmi Gönderi
@Lvnt00 hocam,ince eleyip sık dokumak benim işim değil,beceremem velhasıl.İşin şaka yollu edebi,pastoral yönüne dalarım,yazarım :D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur@Lvnt00 hocam,ince eleyip sık dokumak benim işim değil,beceremem velhasıl.İşin şaka yollu edebi,pastoral yönüne dalarım,yazarım :D
@Lvnt00 hocam,ince eleyip sık dokumak benim işim değil,beceremem velhasıl.İşin şaka yollu edebi,pastoral yönüne dalarım,yazarım :D
En güzeli hocam ya ,pastoral lirik epik türleri, hey gidi günler liseli yıllarım aklıma geldi şimdi
En güzeli hocam ya ,pastoral lirik epik türleri, hey gidi günler liseli yıllarım aklıma geldi şimdi
Pastoral şiir yani..Kır,bayır,çayır,çiçek,böcek bilimum vs vb Liseye dönersem geri gelemem ben :D
Tabi birde cengiz kurtoğlu vardı ,dinler dinler melankolik duygulara girerdik Bencede hocam o dönemlere girmemek en mantıklısı geri dönüşü zorlar gibi sanki
Konu açılıp saçılacak buradan yazalım,vallah işin sonu kötü
Zaten ortam gergin Öyle derler ya bitiyorum o söze ..hocam battı balık yan gider
ISTANBUL °C, 9°C
Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer puslu ve sisli
@Snow Day bu görüntüyü türkiye fotoğraf galerisinde de paylaşabilirsin gayet güzel görüntü
Sakin ve bahardan kalma bir şubat havasına İstanbul'da devam
Weather der ki Mart ayı normalden ılık geçecek
Demesin @Lvnt00
Daha kışın tadı tuzu duruyor.Erken değil mi?
Sıcaklık yükselmeye devam edecek mart aynın ilk haftası en azından Ecmwf
ISTANBUL 6°C, 13°C
Az bulutlu