istanbulda 800 milyar bina olduğu içinmi
800 milyar mı
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturistanbulda 800 milyar bina olduğu içinmi
800 milyar mı
800 milyar mı
daha fazlada olabilir
daha fazlada olabilir
Daha fazla mı yok artık 800 bin desen anlarız da milyon değili milyar kişi başına kaç ev düşüyor adam başı ev olsa 20 milyonluk şehir 20 milyon ev olması lazım.
Daha fazla mı yok artık 800 bin desen anlarız da milyon değili milyar kişi başına kaç ev düşüyor adam başı ev olsa 20 milyonluk şehir 20 milyon ev olması lazım.
dalga geçiyorum tabikide Yılbaşı tahminin inşallah tutar
800 milyon baloncuk yuttum >>>WinteR<<< hocam
Karadeniz çok sıcak olduğu için ilk sistemde -10 bile olsa kar çok sulu olurdu.
Çarşamba günkü yağışlar kar ve KKY şeklinde olacaktır.
pazar günü için ne dersiniz ankara kar alırmı pazar günü onun içinde %70 vermişler(rakım 916)
Karadeniz çok sıcak olduğu için ilk sistemde -10 bile olsa kar çok sulu olurdu.
500 hpa - 35 üzeri şart olması lazım zannedersem - 30 larda sınır yani
pazar günü için ne dersiniz ankara kar alırmı pazar günü onun içinde %70 vermişler(rakım 916)
Kar durumu yok Ankara için pazar günü ve ilerisi için
Öncelikle herkese iyi akşamlar. Tokat rakım 630 kky görülür mü veya kar falan hava durumları Çarşamba günü kky gösteriyor. Teşekkürler.
İyi akşamlar toprağım tokat için kar durumu 2 ve 4 aralıkta olsa da yagış sorunu vardır. Buna ek çevre illerde aynı şekilde yagış sorunu var
ardakvss1903s yağış çok az ve uygun koşullar pek yok maalesef. Çarşamba görülebilir.
850 hpa da -8 istemek şuan icin birsey ifade etmez. Tek iyi tarafi denizsuyu ve yer sicskligi daha da soğur. Sürpriz olursa arabalarin ustünden örtü ya da havada kar baska bir sey olmaz. Bunu birazda 500 hpa sicakligina dayanarak soyluyorum. Once sogumamiz lazim. Sonrasina sonra bakariz.
Mersin dağlarında kaç metreden sonra kar yapmaya başlar ??
Bu sıcaklığa rağmen seyirlik(havada) kar görürseniz dua edin. Zaten yağışlar sınırlı çoğu illerde bile sıcaklık sorunları olabilir. Çünkü yağışla sıcaklık aynı anda çakışmıyor. Kısacası herşey sınırlı..
Mersin dağlarında kaç metreden sonra kar yapmaya başlar ??
İç kesimlerde 4 Aralık'ta kar seviyesi 1300-1400 metreye iniyor fakat yağış yok..