Bahsettiğiniz sistemden nedense accuweather hiç oralı olmamış
Aralık İlk Haftası Kar Geliyor
-
Sinan -
6 Kasım 2019 12:00 -
Kapalı
-
-
- Resmi Gönderi
Nedense bende onlara bakmıyorum ilk haftası dedik
-
- Resmi Gönderi
accuweather önünü görmüyor
-
Ankarayı etkiler mi?
-
- Resmi Gönderi
Ankarayı etkiler mi?
Hafta içi her akşam güncel bilgileri canlı yayınlarla sunucaz
-
izmire gelen yağmur sistemi nasıl macera olurmu
-
Mini buzul çağından bahsediliyor YouTube da doğruluğu var mıdır ? İyi geceler dilerim herkese.
-
Mini buzul çağından bahsediliyor YouTube da doğruluğu var mıdır ? İyi geceler dilerim herkese.
Tüm sorularınızı akşam canlı yayın esnasında sorabilirsiniz. Hem ordan daha detaylı bilgi edinebilirsiniz.
-
Sistem gittikçe erteleniyor bu gidişle aralığın 2. -3. Haftasında anca gelir
-
- Resmi Gönderi
Sistem gittikçe erteleniyor bu gidişle aralığın 2. -3. Haftasında anca gelir
En geç. Aralığın 11-12'sinden sonra geliyor.. ON gün önce sosyal medya üzerinden paylaşımını yaptık zaten.
-
En geç. Aralığın 11-12'sinden sonra geliyor.. ON gün önce sosyal medya üzerinden paylaşımını yaptık zaten.
İnstagram Hesabı Açıcakmısınız ?
-
- Resmi Gönderi
Var zaten hesabımız PC'de soldaki kısımdan Mobilden ise soldan açılan sekmeden Sosyal medya hesaplarımızı görebilirsiniz.
-
- Resmi Gönderi
Var zaten hesabımız PC'de soldaki kısımdan Mobilden ise soldan açılan sekmeden Sosyal medya hesaplarımızı görebilirsiniz.
Sitemizde de var
Facebook
Twitter
Instagram
YouTube vs
ama link atalım yinede
https://www.instagram.com/havalarin_sesi/
-
Hani kardeşim Aralık ilk hafta kar geliyordu bı tahmin yapar Ken veri paylasarak yapiniz kaç gündür misafir olarak bakıyorum sinirden üye oldum veri yok bişey yok nasıl sen aralik ilk hafta kar gelecek diyorsun şaka mı yapıyorsun sen kardeşim ondan bu forma kimse üye olmuyor sen önce verimi göster hani noldu Aralık ilk hafta fos oldu gitti bütün veriler aralik 15 ve 20 sinden sonra kar gelecek diyor Okey sen burda milleti heycana soktun yok oyle bişey ilk hafta kar kar yok hatta yağmur bile gfs onu bile her güncelleme de kirpiyor tahmin yaparken verilere bakin arz ederim.
-
- Resmi Gönderi
Hani kardeşim Aralık ilk hafta kar geliyordu bı tahmin yapar Ken veri paylasarak yapiniz kaç gündür misafir olarak bakıyorum sinirden üye oldum veri yok bişey yok nasıl sen aralik ilk hafta kar gelecek diyorsun şaka mı yapıyorsun sen kardeşim ondan bu forma kimse üye olmuyor sen önce verimi göster hani noldu Aralık ilk hafta fos oldu gitti bütün veriler aralik 15 ve 20 sinden sonra kar gelecek diyor Okey sen burda milleti heycana soktun yok oyle bişey ilk hafta kar kar yok hatta yağmur bile gfs onu bile her güncelleme de kirpiyor tahmin yaparken verilere bakin arz ederim.
Yunus bey tahminlerimi takip ederseniz zaten Aralık başı herhangi bir sistem beklemediğimi bilirsiniz. Sitedeki diğer konulara bakarsanız veri paylaşımı yaptığımı görürsünüz. Sitedeki tek tahminci Sinan bey değil bu yüzden sitemizi suçlamaya hiç bir şekilde hakkınız yoktur. gidin tavrınıza çeki düzen verin sonra gelip eleştirinizi yapın. Hadi işinize.
-