Ao ve nao ya gore modeller şuan saçmalik aşamasında. 1-2 aralik ve 4-5 aralik tamam sistemler geliyor evellallah, 10 aralik gibi bir sistem ihtimali var zaten, modeller daha gostermedi onu. Ben bu anı 2 kere yasadim. Modeller inat edip dedigi olmustu e digerinde de modeller son 96h da u dönüşü yapip sistemi bize vermisti. Modeller haric hersey lehimize. Bakalim ne olacak.
Aralık İlk Haftası Kar Geliyor
-
Sinan -
6 Kasım 2019 12:00 -
Kapalı
-
-
yönetici abi cevap vermedin yukardaki soruma
-
- Resmi Gönderi
12 15 aralık arası sistem mi gelicek abilerim cevaplar mısınız rica etsem
yönetici abi cevap vermedin yukardaki soruma
Gölcük/Kocaeli ilk kar yağışı ne zaman görülür rakım 72
cevaplanacaktır
-
- Resmi Gönderi
Gölcük/Kocaeli ilk kar yağışı ne zaman görülür rakım 72
Şu an görünürde bir sistem yok kar yağışı olur diyebileceğim.
Avrupa'ya kaçma riski var bize gelme ihtimali yavaş yavaş azalıyor fakat hala sinyaller kuvvetli.
Arkadaşlar bizim de özel hayatımız var biraz saygı gösterin hemen cevap vermeye koşacak değiliz.
-
15 gün gibi uzun zaman var. Belli emareler var. Takip etmek lazım; Bu soruların yanıtlarını ayrıntılı şekilde zamanı geldikçe verilecektir.
-
- Resmi Gönderi
Yaklaşan sistemleri incelemedeyiz 16 sistemi için ayrı konu açıcam bir konu içine birden çok sistem konuşamayız 4/5 varken 16 ya odaklanırsak olmaz yarın konu açarım
-
2 sistemi once bir sindirelim, sonrasına sonra bakariz. Evet o tarihlerde sinyal var, burası başkanın konusu ama bana sorarsaniz o da gelecek ?
-
- Resmi Gönderi
Anıtkaya da hava ters yüz etti adeta..
Sıcaklık düştü,rüzgar çıktı ve yağış var..
Gözlerim flu görmüyorsa eğer kky var.
Bu soğuma gündüz de devam edecek gibi duruyor
Bakalım neler olacak
-
bu sabah kky görmüş gibi oldum
-
Ankara ne durumda merak ediyorum son 3 gün diyagramlar %95 vermiş kar yapar mı havada görsen bile olur.
-
bu sabah kky görmüş gibi oldum
Nerede ikamet ediyorsun?
-
Ankara ne durumda merak ediyorum son 3 gün diyagramlar %95 vermiş kar yapar mı havada görsen bile olur.
Ankara için yağış mevcut son ecmwf güncellemesi gibi gelirse örtü bile oluşur.
-
Kar gümbür gümbür geliyor çarşamba günü en yüksek 4 en düşük -6 gösteriyor eskişehirde
-
ecmwf 3cm diyor
-
- Resmi Gönderi
ecmwf 3cm diyor
hangi ilçe
-