Allah Utandırmasın İnşallah Güzel Sistem Alıcaz
2020 YIL BAŞI KAR SÜRPRİZİ
-
-
Allah Utandırmasın İnşallah Güzel Sistem Alıcaz
Teşekkür ederim enes inşallah.
-
- Resmi Gönderi
Aysonu-Ocak başı dönemi sistem için sinyaller Aralık Ortası sistemi için olandan daha güçlü diyebiliriz. Bunun da takibindeyiz.
-
- Resmi Gönderi
Aysonu-Ocak başı dönemi sistem için sinyaller Aralık Ortası sistemi için olandan daha güçlü diyebiliriz. Bunun da takibindeyiz.
Nerden bakıyosunuz abi merak ediyorum
-
- Resmi Gönderi
Nerden bakıyosunuz abi merak ediyorum
Ecmwf EPS 50 senaryo ortalaması Aralık sonuna negatif anomali veriyor Avrupa'da da yüksek basınç aktivitesi var. Bu veri maalesef ücretli.
-
Hocam ECMWF Uzun Vade bugün güncellenecekti haberiniz varmı?
-
- Resmi Gönderi
Hocam ECMWF Uzun Vade bugün güncellenecekti haberiniz varmı?
Güncellenince verilere bir daha bakarız son 10 gündür sistem emareleri veriyordu..
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Halka açık verilerden biri olan GLOBO Aysonu İskandinav Yüksek Basıncı ve Sistem işareti veriyor.
-
İnşallah yıl başında kar yağar arkadaşla iddiaya girdik?
-
- Resmi Gönderi
Ecmwf EPS 50 senaryo ortalaması Aralık sonuna negatif anomali veriyor Avrupa'da da yüksek basınç aktivitesi var. Bu veri maalesef ücretli.
kaç dolar veya euro
-
- Resmi Gönderi
kaç dolar veya euro
Yıllık 200 euronun üstünde diye biliyorum. Bunun hakkında konuşacaksan sohbetten devam edelim konuyu boş mesajlarla doldurmayalım.
-
- Resmi Gönderi
Yıllık 200 euronun üstünde diye biliyorum.
Ucuzmuş tabi euro kullanan ülkelere göre :D
-
ay ortası sistem noldu abilerim
-
- Resmi Gönderi
ay ortası sistem noldu abilerim
Ay sonundan önce bir sistemcik,ne yapacağı belli olmayan bir 16 ssistemi ve yılbaşı sistemi var
Arkadaşlar takipteler..
-
Son model ve veri çıktılarına göre ortalama bizleri 10 günlük yüksek basınçlı hava bekliyor.
ŞAHSİ düşüncem olarak polarvorteksin haraketleri ve deniz basınclarının etkileşimi ileri görüşte olan İzlanda alçagı blokajı azorun yükselmesine etkileri vs vs hepsini derleyip topladık mı herşey bir sıralama ile gider kimse 1 seti atlamadan 3 veya 5 atlayamaz bunların dışında oluşacak ters durum yani güçlü bir sistem inişi mucize olur. Allahın bir mükafatı olur derim.
Bizler daha önceden 1 ay öncesinden 12 Aralık tarihini işaret ettik bu tahminde bir çok verilerin bir araya gelmesi ile derlenip size sunduğumuz tahmindir.
Ay sonuna odaklanın tahmini 23 gibi yagışlar ve kar durumu konumda bahsettim gibi 26 gibi ugramasını bekliyorum.
Bu tarihten önce gelecek soguk hava dalgaları yüksek kesimleri etkiler max 1250 metre ve üzeri yerleri.
Herhangi bir durum olursa burdan sizleri bilgilendireceğim.
İyi akşamlar
-