- Resmi Gönderi
Puan için bir 100 sefer mesaj yenileme işlemi puan aldırmaz tek tek kontrol edilecektir
ben cumaya kadar değiştirdim baya
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturPuan için bir 100 sefer mesaj yenileme işlemi puan aldırmaz tek tek kontrol edilecektir
cuma 18:00 den sonra değişen mesaj seni saf dışı eder
Dün Sabah görünüyor sistemde bonus puandan mahrum kaldı
allah allah abi bi bakabilirmisin ben en son ne zaman değiştirmişim bi sıkıntı var sanki salı diye biliyorum not almıştım k.b ustad sanada perşembe demişim
Bu sürüm 17 Ara 2019, 11:48 tarihinde (ErenArslan adlı kullanıcı tarafından oluşturuldu)Şimdiki sürüm 20 Ara 2019, 05:47 tarihinde (ErenArslan adlı kullanıcı tarafından oluşturuldu.)<p>En yüksek 6</p><p>En düşük -9</p>
<p>En yüksek 7</p><p>En düşük -3</p>
Abi bune ya ben gece girmedim okul zamanı zaten 7 de kalkıyorum ?
10 kez düzünleme yapmış bulunuyorsun bu da seni geçersiz kılar
Abi 1 isi senin tarihi yanlış yazmandandı
Abi 1 isi senin tarihi yanlış yazmandandı
cuma 18:00 son du
Ya of ya ne yapacaksan yap abi 2 saattir derdimi anlatmaya çalışıyorum puanmi kiriyosun tahmini geçersizmi kiliyosun ama diğer yarısmada 1.olunca bakalım ne yapacaksin
Adamın ne suçu var yani sen kurallara uymadıysan o ne yapsın
Adamın ne suçu var yani sen kurallara uymadıysan o ne yapsın
Sabır ya kardeşim sen ne zaman benim gece aktif olduğumu gördün hadi onu geçtim Sinan abi yarışma başlangıcında tarihi yanlış yazmıştı ben tahmini yaptıktan sonra düzeltti tarihi bende tahmini değiştirdim 1 tane si ordan çöp oldu Sinan abide biliyor o gün duzelttigimi tarihi ona sordum hattat tarihi o yüzden yaptigim o tahmin geçersiz sayilmaliydi onun dışında 9 kere değiştirdim anladın mı?
Sabır ya kardeşim sen ne zaman benim gece aktif olduğumu gördün hadi onu geçtim Sinan abi yarışma başlangıcında tarihi yanlış yazmıştı ben tahmini yaptıktan sonra düzeltti tarihi bende tahmini değiştirdim 1 tane si ordan çöp oldu Sinan abide biliyor o gün duzelttigimi tarihi ona sordum hattat tarihi o yüzden yaptigim o tahmin geçersiz sayilmaliydi onun dışında 9 kere değiştirdim anladın mı?
son kez diyorum cuma 18:00 den önceki son mesajın geçerli olacak
son kez diyorum cuma 18:00 den önceki son mesajın geçerli olacak
tamam neymiş o tahmini söylediğim derece yazabilirmisin bi bakayım abi
Dün, 05:47 bu tahmin kabul edilicek yani ?
tamam neymiş o tahmini söylediğim derece yazabilirmisin bi bakayım abi
Bu sürüm 17 Ara 2019, 11:48 tarihinde (ErenArslan adlı kullanıcı tarafından oluşturuldu) | Şimdiki sürüm 21 Ara 2019, 12:21 tarihinde (TT Sinan NN adlı kullanıcı tarafından oluşturuldu.) |
---|---|
<p>En yüksek 6</p><p>En düşük -9</p> |
zaten dün 05:47 deki tahminide ben yapmadım