Ömer miydi adınız
hocam harika oynuyorsunuz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÖmer miydi adınız
Sizin hesabın maşallahı var
Sizin hesabın maşallahı var
Çok oynadım oyunu sıralamalara cıkarma hedefim var
Başarılar bizde 3k da takılıyoruz :D
kaç kupasınız?
kaç kupasınız?
14720
14720
ben 9100 aktif olarak oynamıyorum :D
Mobilden bulduğum güzel bir korku oyunu..
Deneyin isterseniz. https://play.google.com/store/apps/det…om.game.SARCOPH fotoğraflarına aldanmayın mobilde oynadığım en iyi korku oyunlarından birisi.
Genelde korku oyunlarını oynamayı severim ve neredeyse tüm korku oyunlarını oynadım. Tecrübelerime bağlı olarak aniden beliren bir yaratık çıkıyor. Şimdiden uyarayım.
Özellikle şuan indirip göz attığım bir oyun. Çok büyük Şiddetle tavsiye ederim korku oyunu oynamayı severler için. https://www.google.com/url?sa=t&sourc…CgzJ9gVXcxQIyoU
Okuma : 555mb/s
Yazma: 540mb/s
240 gb
302 tl nasıl
Toshiba TR200 SSD
Pc den anlayanlar,alınır mı ?
Daha Çok GösterThe content cannot be displayed because it is no longer available. Okuma : 555mb/s
Yazma: 540mb/s
240 gb
302 tl nasıl
Toshiba TR200 SSD
Pc den anlayanlar,alınır mı ?
Anlamam ama arkadaşlar iyi derler Eren
O değilde bir karar aldım Call Of Duty 1'den başlayıp Black Ops 4'e kadar bu dönemde oynayacağım.Az çok bilen bilir Call Of Duty'i sizce de Call Of Duty serisi oynanır mı bugün COD Ghost'u indirdim daha ilk baştayım oyun efsaneymiş ama...
O değilde bir karar aldım Call Of Duty 1'den başlayıp Black Ops 4'e kadar bu dönemde oynayacağım.Az çok bilen bilir Call Of Duty'i sizce de Call Of Duty serisi oynanır mı bugün COD Ghost'u indirdim daha ilk baştayım oyun efsaneymiş ama...
Call of duty oyunun kralıdır .En son seneler oldu onu oynamıştım.
Call of duty oyunun kralıdır .En son seneler oldu onu oynamıştım.
Bende çok beğeniyorum aslında kendisini hocam ilk pc oyunumdur kendisi Crysis ile beraber yine Farcry bu oyunlar yılların oyunudur dediğiniz gibi özellikle COD 1 VE COD 2'yi değişmem hiç bir oyuna diğer oyunlarını da oynayayım mı sizce ?